Skulle bare ud at lege: 4-årig spist levende af grise

Foto: Shutterstock.com

Et forældrepar fik deres livs største chok, da de opdagede, at deres blot 4-årige dreng var blevet dræbt af en flok sultende grise.

En 4-årig dreng blev fundet død, efter han var blevet angrebet af en flok grise som åd ham levende.

Læs også

75-årig mand tæsket med kødhammer af 20-årig i eget hjem

Det indiske politi blev tilkaldt da man fandt liget af den 4-årige dreng, V. Harshavardhan. Hans lig bar tydelige mærker af at være blevet spist af grise.

Det skriver det britiske medie thesun.co.uk.

Gik ud for at lege

Den lille dreng forlod hjemmet i Hyderabad i det sydlige Indien omkring klokken 16 tirsdag eftermiddag. Drengen gik hjemmefra for at lege i et tomt område i nærheden af hans hjem Siadabad.

En flok med vilde grise træk den 4-årige dreng til en skrotplads, hvor de dræbte og spiste drengen. Politiet blev senere tilkaldt da drengens lig blev fundet.

Politiet fastslår at han er blevet spist

Husofficer for Siadabad politi K. Srinivas fortalte: ”En flok grise gik rundt omkring skrotpladsen og angreb drengen da de så ham. Dyrene har spist dele af drengens krop.”

Politiet arbejdede på at identificere liget, da drengens forældre ankom til skrotpladsen. Drengen blev taget med til hospitalet, men hans liv stod ikke til at redde og han blev erklæret død ved ankomsten til hospitalet.

Naboer har flere gange klaget over grisene

Naboer i området har ad flere omgange klaget til de lokale myndigheder over flokken af grise, men der blev ikke gjort noget for at stoppe dem. De løb bare vildt omkring, fortæller lokale.

Den lille drengs død er den første af sin slags i regionen, men naboerne havde klaget over at grisene blev ved med at vende tilbage til området på trods af, at de blev jaget væk af flere omgange.

Harshavardhan boede i en lille hytte i Singareni kolonien med sine forældre, som ikke har noget arbejde lige nu på grund af Coronavirusen.

I Indien er antallet af smittede med coronavirus over 20.000 personer. Mindst 1486 personer er blevet smittet i løbet af de sidste 24 timer. Siden i går er der registreret 49 døde, det bringer dødstallet i Indien til 652 personer.

Læs også

Professor: Så længe bør vi vente før vi genåbner mere

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip