Slagsmål bryder ud, efter kvinde hiver melonerne frem på stadion: 'Der er børn her'

Foto: Privat

Et slagsmål brød ud på et stadion, efter en kvinde besluttede sig for at vise sine bryster, selvom der var børn tilstede.

Et slagsmål brød ud på et stadion i Californien, efter en kvinde besluttede at vise sine bryster, selvom stadion var fyldt med børn. Det skriver Mirror.

En video af hele episoden er blevet delt på flere sociale medier. Oprindeligt blev videoen delt på TikTok, og er efterfølgende blevet delt på Twitter - du kan se videoen her.

Læs også

Mor tror, at far og søn sover, men dette syn møder hende på badeværelset

Videoen blev filmet ved en Anaheim 1 Supercross-begivenhed på  Angel Stadium i Californien i USA.

Foto: Twitter

I videoen ser man en kvinde, der begejstret viser sine bryster til publikum, mens hun holder sin øl i munden. Det skaber stor glæde hos mændene omkring hende.

Det var dog ikke alle, der var imponerede over det. Særligt en kvinde var ikke tilfreds med det, og råbte derfor af hende, hvorefter hun gik op til kvinden og trak hendes top ned.

I videoen kan man høre hende råbe: 'Der er børn her!'.

Foto: Twitter

Hun forsøger at forklare sig overfor de mange mænd, der tilsyneladende ikke har noget imod kvindens beslutning.

For at gøre ondt værre begynder de fleste mænd omkring hende at råbe af hende og skælde hende ud, og hun konfronterer også nogle af mændene.

Da hun går hen imod nogle af dem, er der en af dem, der pludselig kaster en øl på hende.

Videoen slutter med, at hun forsøger at komme hen til gruppen, der fortsætter med at håne hende, og skubber dem.

Foto: Twitter

"Vi reagerede på to slagsmål på tribunen, der resulterede i udsmidninger, men ingen af dem nævnte noget om, at en kvinde viste bryster, og ingen anholdelser/afhøringer blev foretaget ved nogle af hændelserne," siger en talsmand fra politiet.

På nettet er folk splittede over, hvis side de skulle være på. En mand skrev blandt andet, at han støtter #FreeTheNipple, og at børn kan se meget værre ting på nettet.

Andre har skrevet, at børn også ser bare bryster på stranden, mens andre var mere sympatiske overfor det chok, det kan være for børn.

Læs også

Tilbagekalder kylling solgt i Rema 1000 over hele landet

 

 

Dagens Gossip