Slem julemand råbte ad børn til arrangement: Gå nu f****** ud!

Foto: Shutterstock.com

Juletiden er for de fleste mennesker en glædens tid, men for enkelte kan det også blive for meget. Det blev det i den grad for en julemand, da han fik nok og begyndte at råbe ad børnene til et julearrangement.

Det hele fandt sted til et julearrangement i St Ives, Cambridgeshire, hvor julemanden var blevet hyret til at børn kunne få taget et billede med ham, og fortælle dem, hvad de ønsker sig til jul. Børnene fik dog mere end hvad de ønskede sig, da en brandalarm pludselig blev sat i gang, grundet en røgmaskine på etagen under, hvor der var en børnefest.

Det fik julemanden til at gå fuldstændig amok, hvor han flåede skæg og julemandskostume af, mens han begyndte at råbe og bande af børnene.

”Fyren der var klædt ud som Julemanden ved Corn Exchange (stedet hvor arrangementet fandt sted red.), burde skamme sig,” sådan lyder det indledningsvis på de sociale medier fra Adam Gaynor, der overværede seancen. Han fortsatte med følgende:

”Han kom farende ud, rev hans hue og skæg af foran 50 forundrede børn, og begyndte derefter at bande og råbte at børnene skulle smutte,” lyder det fra den forfærdede far.

Faren bliver bakket op af en more, der efterfølgende talte med mediet Cambridgeshire Live om hændelsen der fandt sted.

”Han brugte det mest nederdrægtige sprog, han rev sin hue og skægget af, og der kom bogstaveligtalt røg ud af hans øre. Jeg forstår ikke, hvorfor han var så vred,” lyder det fra moren, der fortæller, at julemanden blandt andet sagde ”Gå nu fucking ud,” eller Get the fuck out, som det siges på engelsk.

Måske det skyldes et børne-rave nedenunder

Det er endnu ikke kommet frem, hvorfor julemanden blev så sur under arrangementet, og vedkommende der var klædt ud som julemand, har heller ikke udtalt sig endnu.

DJ Stuart Wilkin der var blevet booket til at spille til en børne-rave-fest nedenunder, mener dog, at festen måske kan have været skylden i, at han var blevet så vred.

”Jeg tror måske, at grunden til, at julemanden var så sur, var fordi, at de havde booket en børne-rave-fest på samme tid, som børnene kunne se julemanden ovenpå,” fortæller DJ’en ifølge mediet The Guardian.

Foreningen FESt der stod bag arrangementet, har sidenhen været ude at undskylde for hændelsen.

Læs også

Nu slutter Pyrus – Et år tilbage

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip