To små børn var alene med forældrenes lig i flere dage

Foto: GoFundMe

En lille baby og hendes toårige bror var alene i tre dage med ligene af deres myrdede forældre.

I et hus i Virginia i USA blev en lille baby og en toårig dreng fundet alene med ligene af deres myrdede forældre. Det viser nye beviser, der er blevet frigivet om en sag fra 2019. Det skriver New York Post.

Læs også

'Barbarisk' straf: 25 dømte pædofile skal kemisk kastreres

De politibetjente, der gjorde det grusomme fund, var udstyret med såkaldte bodycams. Videooptagelser fra disse videokameraer blev onsdag afspillet i retten, rapporterede WRC-TV. 

Inde i huset blev ligene af Rachel Ozuna, hendes 14-årige søn Kyrrus Ozuna og hendes kæreste, Michael Coleman, fundet. De var alle blevet bundet og havde fået deres hals skåret over. 

Den 34-årige Ozuna blev fundet med ansigtet mod et blodfyldt gulv. Hende og Michael Colemans lille søn stod ved siden af hende i en ble, står der i rapporten ifølge New York Post. Parrets spædbarn var spændt fast til en gynge i nærheden. 

Foto: GoFundMe

De små børn var dehydrede og græd, men var ellers ikke blevet skadet, skriver Fredericksburg.com ifølge New York Post. 

Optagelserne blev præsenteret sammen med andre beviser i forbindelse med en indledende retssag mod tre af de fem mænd fra Philadelphia, der er tiltalt for de tre forfærdelige drab.

Anklagerne afspillede også en optagelse fra et forfærdeligt alarmopkald, som blev foretaget af teenagesønnens far, Benjamin Jimenez, som var kørt forbi huset i Virginia, for at se til sin søn. Her fandt ham bundet i en pøl af blod på badeværelset. 

"Jeg kan ikke gå derind igen. Jeg kan ikke se ham sådan igen," sagde en hulkende Benjamin Jimenez i alarmopkaldet. 

Ligene blev fundet den 29. maj, hvilket var tre dage efter, at mordet skulle være sket, ifølge sagens efterforskere. 

Efterforskerne har udtalt, at de har beviser for, at de tiltalte mænd ankom til hjemmet omkring middag den 26. maj, og at de forlod huset igen omkring en time senere.

Foto: Facebook

Mændene – James C. Myers (36), Hugh Cameron Green (31), Durward Anthony Allen (29), Jamal Bailey (28) og Montel Jaleek Wilson (28) – er alle blevet tiltalt for mord og flere andre lovovertrædelser. 

Myndighederne mener, at mordene er narkorelaterede. I samme ombæring har de oplyst, at Michael Coleman, som tidligere boede i Philadelphia, handlede med store mængder kokain og ofte opbevarede op til 100.000 dollars i sit hjem. 

Forsvarsadvokaterne for de tre mænd, der hidtil har været for retten, hævdede at der ikke var nogen konkrete beviser, der forbandt deres klienter til mordene, og at sagen var baseret på indicier.

Læs også

Nyfødt baby skaber historie: Født med tre penisser

Alligevel besluttede sommeren, at der var grundlag for at opretholde tiltalen mod de tre mænd, skriver New York Post. Der mangler fortsat at blive afholdt en indledende sag mod de to andre tiltalte. 

 

Dagens Gossip