Snart kan du spise frokost med en død slægtning

Foto: Shutterstock

Til et kommende arrangement kan man få en bid mad sammen med sine kære afdøde.

Arrangementet, der har fået navnet "Brunched by an Angel", er blevet organiseret og sammensat af tre af verdens "førende medier".

Det kan naturligvis diskuteres, hvorvidt man kan være verdens førende inden for noget, som mange betragter som noget vrøvl, men arrangementet finder trods alt sted i Las Vegas, hvor alt ikke behøver at være sandt.

Læs også

Michael Carøe: Jeg har ikke råd til at gå på pension

Begivenheden kører i to dage med start den 12. november.

Her vil man få serveret en bid mad og muligvis også en mimosa eller en drink, mens de tre åndelige guider forsøger at kontakte de døde og gå i forbøn på dine vegne.

De tre medier, der står for "Brunched by an Angel". Foto: Brunched by an Angel

Men hvis du undrer dig over, hvad du mere kan forvente, så har Visit Las Vegas svaret: 

"Brunched By An Angel, det første Las Vegas-show nogensinde, hvor man får mulighed for at have brunch med sine kære afdøde, vil få sin åndelige debut på KAOS i Palms Casino Resort Las Vegas."

"Brunched By An Angel bliver præsenteret af tre af verdens bedste medier, som vil skabe kontakt med publikums kære afdøde."

"Hvert medium besidder sine egne særlige gaver til at komme i kontakt med de afdøde. Trioen omfatter Reginald Lewis, Loriann Mans og Christopher Allen."

Det hævdes desuden, at begivenheden er den bedste mulighed for alle, der nogensinde har ønsket at blive "læst" af et berømt medium.

"Hvert show begynder med et musikalsk sæt og en brunch, efterfulgt af en levende oplæsning i galleriet. For dem, der ønsker en endnu bedre chance for at blive læst, vil der være mulighed for en VIP-oplevelse. Dette vil garantere, at en person ved deres bord vil blive læst."

"Intet andet synsk mediumshow giver publikum bedre chancer for at blive læst, men er det ikke det, Vegas handler om, de bedste odds?"

Læs også

Kosttilskud tilbagekaldes: Solgt i Matas-butikker over hele landet

 

Dagens Gossip