Søn lagde snedig plan: Sådan fik hans sendt sin egen far i fængsel

Foto: Shutterstock.com

Det var mandens egen søn, der havde lagt en fælde.

En mand i 50’erne blev i juli 2020, idømt 24 dages fængsel, for at have til hensigt at begå en seksuel handling med et barn på under 16 år. 

Den 50-årige mand blev kontaktet af en kun 13-årig pige på det sociale medie Instagram, her startede de to med at skrive sammen i september 2018. I løbet af et par dage, havde manden drejet deres dialog ind på seksuelle emner.

Læs også

Børnehave med opråb til forældre: ‘Er du ikke glad for at se dit barn?’

Han bad blandt andet om at få tilsendt billeder og videoer af pigen, derudover sendte han billeder af sig selv nøgen til pigen. Det skriver Norske TV 2.

På et tidspunkt indgår manden og pigen en aftale om, at mødes for at have sex. 

“Jeg medbringer kondomer. Og vi kan også gøre det uden.” Skriver manden til hende. 

Afsløret af sin egen søn

De to aftaler at mødes på en adresse i Bardufoss i Norge.

Da manden ankom til adressen, skrev han til pigen at han havde været på parkeringspladsen uden for huset og inde i en opgang, men at han ikke kunne finde frem til den rigtige adresse, hvor hendes navn burde stå på postkassen. 

Det viste sig at der var en rigtig god grund til, at manden ikke kunne finde frem til pigen. Det skulle nemlig vise sig, at hun ikke eksisterer - men at det blot var mandens søn, som udgang sig for at være den 13-årige pige. 

Sønnen meldte kort efter sin far til politiet.

Han forklarede, at han havde narret sin far, for at finde ud af om hans far havde billeder af mindreårige piger. Det fremgår ikke hvilken alder, mandens søn har. 

Manden blev idømt 24 dages fængsel, for at have til hensigt, at have sex med den falske pige. Derudover skal han betale sagens omkostninger. 

Til politiet forklarede den midaldrende mand senere, at han ikke var interesseret i at have sex. Hans ærinde var derimod at finde ud af, hvem pigen var, så han kunne hjælpe hende.

Læs også

Lisbeth Østergaard i stor sorg efter dødsfald

 

 

Dagens Gossip