Søn slog klassens bølle: Mor er stolt

Foto: Privat

En mor har skabt stor diskussion, efter at have afsløret, at hun er 'stolt' over, at hendes søn slog 'klassens bølle'.

33-årige Laura Mazza fra Melbourne, har udtalt, at hendes seksårige søn, Luca, fortalte hende, at han var nødt til at gøre noget for at stoppe en klassekammerat i at mobbe ham.

Læs også

Lægerne sagde det var forstoppelse: Viste sig at være meget værre

Laura er mor til seksårige Luca, fireårige Sofie og toårige James, og deler regelmæssigt, hvordan virkeligheden er, som mor til tre på Instagram.

Foto: itslauramazza/Instagram

I et opslag skrev hun: 

"Min søn slog et andet barn i dag." 

"Han fortalte mig, at en anden dreng mobbede ham, og da han bad ham stoppe, skubbede han ham ud af legepladsen og løb derefter væk." 

"Og jeg spurgte ham: 'Okay, og hvad gjorde du så?'."

Foto: itslauramazza/Instagram

"Han svarede: 'Jeg løb efter ham og slog ham i ansigtet, så han ved, at han aldrig skal mobbe mig igen. Jeg vidste, at læreren ikke ville gøre noget, så jeg måtte stoppe ham i at mobbe mig'." 

Hun skrev også, at hun 'takkede ham for at være ærlig og fortalte ham, at der er forskellige måder at håndtere det uden bold'. 

Foto: itslauramazza/Instagram

Hun tilføjede dog: "Men var jeg stolt? Ja, lidt. Jeg ved, at vold ikke er svaret, men jeg ved også, at når det kommer til mobbere, så skal du svare igen." 

"Jeg er glad for, at han gjorde det. Jeg er ked af, at jeg ikke var der til at beskytte ham, og at han blev svigtet af de voksne. Men jeg er glad for, at han sagde fra, for som voksen er det stadig en af de sværeste ting at gøre." 

"Jeg vil have, at mine børn skal vide, at den onde gut ikke vinder."

Laura skrev også, at hun ved, at hendes børn ikke er 'engle', men at hendes søn ikke er typen, der 'slår nogen tilfældig eller nogensinde vil mobbe nogen'.

Foto: itslauramazza/Instagram

Laura tilføjede: "Han er sød af natur. I de seks år, jeg har kendt ham, har jeg aldrig nogensinde været vidne til, at han har slået uprovokeret." 

Hun bad folk om deres meninger om hændelsen, og fik en blandet pose med svar tilbage.

Foto: itslauramazza/Instagram

En bruger kommenterede og støttede op omkring slaget: "Godt gået! Han håndterede det godt, og det gjorde du også! Nogle børn skubber grænserne og ser aldrig konsekvenserne af deres adfærd." 

En anden person tilføjede: "Helt ærligt, så ville jeg være superstolt af min søn, hvis det var ham! Desværre hjælper nogle lærere ikke altid de rigtige børn."

En tredje person mente dog, at drengen først skulle have talt med sin lærer: "Hvordan ved han, at læreren ikke ville gøre noget? Børn føler ofte dette, men det er ikke altid tilfældet."

Læs også

Connie deler vandene: Se hendes vilde fødselsdagskage

 

 

Dagens Gossip