Søskendepar genforenet efter 30 års adskillelse takket være køb på eBay

Foto: Twitter

eBay har genforenet et søskendepar efter 30 års adskillelse, efter at den ene af dem havde købt et samleobjekt, som deres far solgte på auktionsplatformen.

Ross Colquhoun fra Edinburgh i Skotland købte et samleobjekt fra kampen mellem Hearts og Liverpool fra en sælger på en online markedsplads.

Men efter at have købt samleobjektet fik den 37-årige mand pengene tilbage og modtog en besked fra sælgeren, som afslørede, at han faktisk var Ross' far, som han aldrig havde kendt.

Læs også

Superstjerne udsat for voldsomt angreb

Ross har for første gang lært den anden side af sin familie at kende. Den 10. januar mødte Ross sin søster Erin for første gang i sit liv, selv om de begge er vokset op og bor i Edinburgh.

"For to år siden købte jeg uden at vide det noget fra min far på eBay. Han betalte beløbet tilbage, og det udløste en rejse til at lære min familie at kende, som jeg ikke voksede op med. I aften mødte jeg min søster Erin," skriver han på Twitter.

"Vi grinede, vi græd og vi delte historier. Det føltes, som om vi havde kendt hinanden hele vores liv. Jeg var ekstremt nervøs, men det var en absolut smuk og livsbekræftende oplevelse," fortsætter han.

På trods af at de voksede op uden hinanden, har de to udviklet ens interesser.

Det viser sig nemlig nu, at de begge er ivrige kunstnere, idet Erin studerer på Glasgow School of Art og Ross på Edinburgh College of Art.

Han er stadig nervøs for at møde de andre familiemedlemmer, men han glæder sig virkelig til at møde dem.

Han afsluttede sine tweets med at kommentere, at hvis man har familiemedlemmer, man aldrig har mødt, kan det være svært at bearbejde.

Han håber, at hans tweets trøster og inspirerer andre til at tage det næste skridt.

Læs også

Dreng bliver erklæret død på hospitalet: Senere får bedemand sit livs chok