Søskendepar skal i fængsel: Kvalte 56-årige David med kebab

Foto: Shutterstock

Den 56-årige familiefar David blev kvalt i en kebab på et tog.

Et britisk søskendepar forsøgte at udføre en ondsindet spøg på en ældre mand i et tog. Desværre endte det helt galt. 

Læs også

34-årig kvinde har fået dyr bil konfiskeret: Lånte den til kæresten der kørte for stærkt

David Noble og Nicole Cavin mødte deres bekendte David Clark på toget fra Blackpool til Grange over Sand. 

Den 56-årige mand og familiefar havde været til en fodboldkamp, hvor han havde indtaget alkohol i store mængder. Derfor faldt han hurtigt i søvn i kupéen, hvor søskendeparret også opholdt sig.

David Clark (Foto: BTP)

Efter David faldt i søvn, besluttede søskendeparret, 34-årige David Noble og 24-årige Nicole Cavin, at de ville tvangsfodre den sovende David med kebab. 

Det skriver flere britiske medier, herunder Daily Mirror og Metro. 

Søskendeparret havde tilbragt dagen i Blackpool, hvor de havde shoppet og været på bar. Derfor må det antages, at de begge havde indtaget alkohol. Under retssagen i Nightinggale Court i Preston North End fortalte de, at de inden hjemrejsen havde købt kebabs til turen.

David Noble (Foto: BTP)

Ganske kort tid efter, at de havde proppet maden ned i munden på David Clark, begyndte den 56-årige at få vejrtrækningsproblemer. Kort tid efter kastede han op og faldt om i toget. 

Andre passagerer reagerede ved at udføre Heimlich-manøvren på familiefaren. Desværre havde det ingen effekt. David Clark kunne ikke trækket vejret. Ved næste station stod ambulancereddere klar, hvor de forsøgte at genoplive ham.

Nicole Noble (Foto: BTP)

Daily Mirror skriver, at den 56-årige mand afgik ved døden dagen efter på hospitalet. I retten blev det afsløret, at redderne fandt en klump kød på størrelse med en golfbold, som havde sat sig fast i halsen på familiefaren. 

Derudover kunne anklageren i sagen også fremlægge beviser for, at obduktionen havde vist, at David Clark blev kvalt.

Læs også

Hun brugte 500.000 kroner på fastfood: 9 måneder senere er hun ikke til at kende

Retssagen endte med, at de to søskende blev idømt over seks års fængsel i alt. Den 34-årige David Noble er blevet idømt tre år og tre måneders fængsel, mens den 24-årige Nicole Cavin er blevet idømt tre års fængsel.