To søstre er på mystisk vis døde på drømmeferien: De blev fundet i den samme seng på luksushotel

Skrevet af Sol Stoffregen

29/09/2016
Søstrene havde forlænget deres ferie med to dage, fordi de var vilde med ferieparadiset. Foto: Facebook.
Søstrene havde forlænget deres ferie med to dage, fordi de var vilde med ferieparadiset. Foto: Facebook.
Der er ingen tegn på, at kvinderne har været udsat for vold eller røveri.

Dagens topnyheder

De to søstre, Annie og Robin Korkki, havde længe drømt om at komme til Seychellerne. Men deres luksuriøse drømmeferie fik en brat ende, da de i torsdags blev fundet døde, skriver den britiske avis Metro.

Det var en ansat på det eksklusive Maia Luxury Resort and Spa på Seychellerne, der undrede sig over, at de to søtre fra Minnesota ikke kom ud af deres villa. Efter at have delt sin bekymring med en overordnet, blev søstrenes dør åbnet. Indenfor lå Annie og Robin døde i den samme seng.

Ifølge politiet er der ingen tegn på, at kvinderne har været udsat for vold eller traumer. Ligesom det heller ikke tyder på, at villaen er blevet røvet. Men politiet har beslaglagt noget medicin. 

Sidste gang Annie og Robin Korkki blev set i live, var onsdag aften, hvor de blev hjulpet til deres villa af personalet efter at have drukket en del alkohol.  

Robin og Annie havde travlt med at nyde livet på Seychellerne. Foto: Facebook.

Under ferien delte søtrene flittig billeder på sociale medier, hvor de så ud til at nyde tilværelsen på den tropiske ø ve den afrikanske kyst.

De afdøde søstres bror, Chris Korkki fortæller, at Annie og Robin ønskede at leve livet fuldt ud.  

De to søstre havde længe glædet sig til deres drømmeferie. Foto: Facebook.

Moren og en anden bror til Annie og Robin er taget til Seychellerne for at få svar på, hvad der skete med deres familiemedlemmer. En kommende obduktionsrapport forventes at kunne forklare søstrenes mystiske død.