Sov rusen ud med marsvinet Dixie: Da hun vågner opdager hun til sin store skræk helt ny 'frisure'

23/10/2023 18:30

Emil Martesen

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
Til sin store skræk opdagede hun en helt ny 'frisure' efter sin druktur.

Mest læste i dag

De fleste har sikkert prøvet ikke at være helt tilfreds efter en tur til frisøren. Måske har farven ikke været helt perfekt, eller klipningen var ikke som man havde forestillet sig - det man kan trøste sig med i denne situation er, at hår heldigvis gror ud igen. 

Samtidig har mange sikkert også oplevet, at man efter en bytur med lidt for meget alkohol, træffer beslutninger som man fortryder. 

Én af dem kan eksempelvis være at sove med sit marsvin. 

For det kan altså resultere i en helt ny - og ikke mindst anderledes frisure. 

Gara Sullivan har på det sociale medie TikTok delt en video, hvor hun viser sin nye frisure efter en nat med sit marsvin Dixie. 

Først tilbage om et halvt års tid 

Da den amerikanske kvinde vågnede efter en druktur, opdagede hun nemlig til skræk, at hun over natten havde fået en ny - og temmelig asymetrisk frisure. 

Gara fik sig et chok, da hun vågnede til en helt ny frisure. Foto: TikTok/ Gara Sullivan 

Gara Sullivan er selv frisør og måske ville hendes marsvin Dixie gøre hende kunsten efter - det havde hvertfald studset sin ejers pandehår.

"Dixie slugte det ikke engang, hun efterlod det bare (håret, red.). Jeg mærkede ingenting, jeg var helt væk. Det var aftenen før Thanksgiving og jeg havde drukket ret meget," erkender Gara Sullivan i videoen, der allerede er blevet set over 8. millioner gange. 

Men selvom hår gror ud igen - så kan det godt tage sin tid. Gara anslår at der går omkring et år, før hendes hår er tilbage. 

Du kan se hele videoen her: