Specielt billede deler vandene: Kan du se hvilket dyr, dette er?

Foto: Privat

Et billede har delt vandene, da folk har meget svært ved at vurdere, hvilket dyr det er, der ligger på sengen. Kan du set det?

Et meget forvirrende billede har ramt internettet, og det deler i den grad vandene. Folk er nemlig meget i tvivl om, hvad i alverden det er for et dyr, der er på billedet.

Læs også

Læge fortalte Hannah, at hun 'bare var overvægtig': Nu er hun i livsfare

Ved første øjekast ligner det nemlig, at det hvide dyr på billedet, er en form for ‘mutant-ged’ men i virkeligheden er det faktisk noget langt mere uskyldigt.

Inden vi afslører, hvad der er på billedet, kan du lige få lov til at tage et kig på det en gang til.

Foto: Central European News

Det er ikke en ged

Billedet du kigger på, som flere mener både er en ged og en gris, er i virkeligheden en sød lille hund, der ligger og kigger op i luften. Kan du se det nu?

Hvis du stadig ikke kan se det, så prøv at fokuser på det, du ‘tror’ er et øre på geden. Det er nemlig en hundesnude og hundens mund.

Folk har virkelig haft svært ved at se, at der var tale om en hund på billedet. Blandt mange kommentarer lyder det blandt andet:

“Jeg troede det var en ko, der var gået i stykker,”

“Jeg troede, at det var en deform ged,”

“Haha, jeg troede, at det var en hest,”

Mens en sidste slet ikke kan kapere det, og skrev, at hans hoved eksploderede.

Det er ikke første gang, at et billede har delt vandene. Herunder kan du se et af de nyeste eksempler, hvor folk ikke kunne blive enige.

Læs også

Disse 5 strømtyve er de værste i hjemmet

 

 

Dagens Gossip