Sportsstjerne med ubehagelig udmelding: Jeg dør indenfor 18 måneder

Medmindre der pludselig indtræffer et mirakel, så skal Scott Dureau forberede sig på at dø. Lægerne har meddelt ham, at hans sygdom vil dræbe ham indenfor 18 måneder.

Det kan umuligt at forestille sig, hvordan det må føles, når man får beskeden fra sin læge om, at man har x antal dage tilbage at leve i. Det behøver den 32-årige australske rugbystjerne Scott Dureau desværre ikke forestille sig, for ham er det nemlig virkelighed.

Han fik konstateret kræft i sin lever, og hans læge gav ham beskeden, at han ikke kommer til at lever mere end 18 måneder. Rugbystjernen kommer derfor efter alt at dømme ikke til at opleve sin 34-års fødselsdag.

Læs også

Mor på 99 år gik bort – Resulterede i gevinst på næsten en million

Scott Dureau måtte stoppe sin karriere i 2015, da han blev opereret for en kræfttumor i hovedet. Desværre har sygdommen spredt sig i kroppen siden, og sidste jul fik han så den dramatiske besked fra lægerne, at han ikke bliver rask.

”At sige, at julen var ret hård, er nok lidt af en underdrivelse,” fortæller Scott Dureau i et interview på hans tidligere klubs hjemmeside ifølge B.T. Han er heller ikke bleg for at kalde den hans livs værste dag.

En absolut sidste chance

Selvom lægerne har meldt ham ude, og blot givet ham 18 måneder til at nyde den sidste del af sit liv, så er der måske stadig en spinkel chance tilbage for den tidligere rugbyspiller.

Her fejrer Scott Dureau sin to-års bryllupsdag med konen Libby.

En specialist i Sydney har taget kontakt til ham, og han vil gerne prøve at operere på ham. Sandsynligheden for at det kan kurere ham, er dog meget lille, men den 32-årige tidligere Newcastle Knights og Catalans Dragons spiller tager naturligvis alle de chancer, han kan komme i nærheden af.

Han har fået masser af opbakning siden, at han stod frem og fortalte om sin kamp mod kræften, og han lover, at han vil kæmpe til det sidste.

”Den eneste måde, jeg kan gengælde på, er at kæmpe så hårdt som muligt, og jeg er stærk nok til at gøre det, jeg skal gøre,” fortæller han i interviewet.

Scott Dureau er gift med konen Libby og sammen har de to døtre. Imogen på tre år og Everly på seks måneder.

Læs også

DMI: Hva! Der kommer sne i løbet af ugen

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip