Statsminister afviser: "Jeg har ikke taget stoffer"

Foto: Shutterstock

Den finske statsminister, Sanna Marin, afviser at have taget stoffer til en sommerfest.

Som toppolitiker er der altid en masse fokus rettet mod ens person. Det gælder hvad enten der er tale om det jobmæssige eller private. Nogle ting skaber god omtale, andre det helt modsatte.

Det har den finske statsminister, Sanna Marin, også måtte sande. Lige nu florerer der en video på sociale medier hvor Sanna danser til en fest.

Det har skabt debat på både godt og ondt. Nogle roser hende, og andre mener, at det afviger fra den traditionelle statsministerstil.

Sanna Marin er nu også blevet beskyldt for at deltage i en fest, hvor der angiveligt også blev indtaget euforiserende stoffer. Denne påstand afviser Sanna Marin dog fuldstændig ifølge det finske medie Iltalhti.

Ifølge mediet bliver slanget 'flour gang' nævnt, hvilket refererer til brugen af kokain og andre euforiserende stoffer.

Derudover bliver der af en af de tilstedeværende i videoen sagt »for fanden, det her bliver en god følelse«, hvilket af nogle opfattes som om, at man netop har indtaget narkotika og blot venter på dens virkning.

»Jeg har ikke taget stoffer. Jeg har ikke indtaget andet end alkohol,« lyder det fra den finske statsminister, som tilføjer, at hun ikke ved, hvorfor citatet omkring en god følelse er blevet sagt.

Sanna Marin afviser også at have set stoffer ved festen. Videoerne af den festende statsminister blev offentliggjort i forbindelse med et sommermøde i Marins parti, SDP - det finske socialdemokrati.

»Det er private videoer, som ikke er beregnet til offentligheden. Jeg vil selvfølgelig ikke kommentere, hvor disse videoer er optaget, eller hvem der har filmet dem, for de er optaget i privatregi,« lyder det fra Marin.

Læs også

Han slog op med sin kæreste: Først to år senere opdagede han, hvad hun havde gjort mod ham

 

 

Dagens Gossip