Ung mand taget med bukserne nede: Ødelagde et spil minigolf på grusom vis

Denne unge mand gik helt klart efter hole-in-one. Foto: Shutterstock

Den 22-årige mand har siden erkendt, at han ikke var ved sine fulde fem, da han ødelagde et spil minigolf foran et par intetanende børn.

Der findes intet som minigolf, når man er på ferie, hvad enten det er på en campingplads på Fyn eller under sydligere himmelstrøg.

Men for en gruppe unger udviklede et gruppe minigolf sig til en bizar, latrinær oplevelse, da den 22-årige Phillip Blakemore kom stavrende ind på banen ved campingpladsen Coed Helen i den britiske by Caernarfon, skriver Metro.

Den spritstive mand smed nemlig bukserne ned om anklerne og forsøgte - og lykkedes med at lægge en bæ direkte i hullet på minigolfbanen.

Det stunt faldt ikke i god jord, og den spritstive fabriksarbejder blev da også fanget på overvågningskamera, hvilket gjorde det nemt for myndighederne at finde frem til den unge mand.

Læs også

Stiv dolk og frækt tilbud: Sjællandsk mand krænket under sauna-besøg

I retten kunne han da også indrømme sin noget bizarre forseelse, hvor at de i retten kom frem, at mandens voldsomme alkoholforbrug fik ham til at træffe rigtig dårlige beslutninger.

Den unge mand indrømmede sit usædvanlige toiletbesøg i retten. Foto: Phillip Blakemore/Shutterstock

Oveni hatten havde den 22-årige mand en tidligere betinget dom, og derfor udløste det kunstfærdige toiletbesøg en direkte tur i fængsel, hvor den 22-årige blev idømt til et halvt år bag tremmer.

Kunst eller klamt? Borgere raser over frækt kunstværk i park

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip