Stjal panserraket: I bilen gik det helt galt

Foto: UAWeapons

Det endte helt galt for de to mænd.

Billeder på sociale medier viser lige nu vraget af en bil med dens bagende sprængt af uden for en blok af huse. Ifølge lokale medier skete hændelsen i byen Mytishchi, kun 16 kilometer nordøst for Moskva, hovedstaden i Rusland.

Avisen Vechernyaya Moskva (VM) rapporterer ifølge Metro, at en håndholdt panserværnsraket 'eksploderede i bagagerummet' og sårede to personer. 

Læs også

Melder ud: Naboer vågnede af larm da Sidney Lee døde

Eksplosionen skete som et resultat af "detonationen af ​​ammunition". Der blev også fundet løse dele, som kunne ligne noget fra en panserværnsraket.

De to personer, som begge var såret, var blevet indlagt på hospitalet med mineeksplosive sår. Beboere i nærheden af eksplosionen var også blevet evakueret.

En af mændene er blevet identificeret som den 52-årige pensionerede major Viktor Kovtykov, som siges at yde humanitær hjælp til Donbass-området i det østlige Ukraine, som lige nu er under intens beskydning fra Rusland.

Kovtykov havde tidligere købt en panserværnsraket fra den belejrede region og bragt den tilbage til Rusland med henblik på at sælge den. Det er formentlig denne, som nu er eksploderet i bilen.

Våbnet blev identificeret af eksperter i Ukraine som en svensk Pansarskott 86 (AT-4).

AT-4 raket
Foto: UAWeapons

 

Læs også

Russisk oberst: Vi har et stort problem

 

 

Dagens Gossip