Stolt mor bryder sammen i gråd, da hendes søn født uden arme og ben lærer at 'gå' selv

Foto: Privat

En mor, hvis søn blev født uden arme og ben, bryder sammen i gråd, da hun ser ham tage sine første skridt.

Da Katie Whiddon var gravid i 18. uge, opdagede lægerne noget, der naturligvis måtte have været chokerende at få at vide for de kommende forældre.

Ved scanningen observerede lægerne nemlig, at Katies barn hverken havde arme eller ben. Da Katie fik overbragt meddelelsen om dette, var hun naturligvis knust.

Læs også

Grundet stigende smitte: Dansk politi ifører sig mundbind

Lægen kunne konstatere, at Katies lille baby led af phocomelia, som er en lidelse, der indebærer, at man mangler flere lemmer.

Foto: Instagram

I et stykke vid var Katie og hendes kæreste klar over, at det var en lille dreng, de ventede. De havde endda allerede valgt et navn. Den lille dreng skulle hedde Camden, og nu vidste hans forældre, at han kunne få det svært i livet. 

"Da jeg fik at vide, at han manglede arme og ben, troede jeg, at han ville blive en grøntsag. Jeg vidste ikke, hvad jeg skulle forvente," udtalte Katie til mediet People. 

Katie var blot 19 år gammel, da hun blev gravid med Camden. Hun havde ingen erfaring med det at være forælder, og hun var derfor endnu mere skrækslagen over ikke at kunne være en tilstrækkeligt god mor for en syg søn. 

Til trods for dette, ville hun dog gøre alt for at kunne gøre, hvad der er bedst for sin søn. 

Glad dreng fra første dag

Camden har været en glad dreng siden sin første dag her på jorden. På lige fod med de fleste andre børn, har han en stor lyst til at lege, hvilket han ikke har ladet sin diagnose stå i vejen for.

Foto: Instagram

“Da han var to år, lå han i min seng. Ud af øjenkrogen kunne jeg se, hvordan han slog til legetøjet med sine arme. Jeg begyndte at græde. Jeg blev bare så lykkelig, da det beviste, at han ville få mulighed for at gøre ting,” fortæller hun til Café Mom. 

Katie forstod på dette tidspunkt, at hun havde fået en søn, der var anderledes fra andre drenge på mere end én måde. Han viste også, at han havde en optimisme og kampgejst, som kan bringe ham langt i livet, selvom han er født med dårligere odds, end andre.

Foto: Instagram

De fleste mente aldrig, at Camden ville komme til at gå. Derfor kunne Katie heller ikke holde tårerne tilbage, da hun så sin lille søn tage sin første skridt som fireårig. Desuden strålede Camdens ansigt af både stolthed og lykke, hvilket kan ses i videoklippet. 

“Jeg kommer hen til dig. Jeg går,” kan man høre Camden råbe til sin heppende stedfar i videoen, der er gået viralt. 

“Jeg vidste ikke, hvornår denne dag ville komme. Jeg troede ikke, han var klar til det endnu, så jeg var chokeret og glad. Og hans søster Ryleigh stod ved siden af og hoppede af begejstring,” siger Katie.

Videoen, der viser Camden tage sin første skridt, har flere 100.000 visninger på YouTube, hvor den er blevet uploadet af flere brugere.

Læs også

Mand gik amok i Rema 1000: Slog og tog kvælertag på ansat

 

 

Dagens Gossip