Stor Hollywood-stjerne død

Foto: Shutterstock.com

Hollywood-stjerne Lance Reddick der blandt andet er kendt fra 'Lost' 'The Wire' og 'John Wick' er død.

Lance Reddick, kendt for sit arbejde på HBO's "The Wire" og "John Wick" filmserien, er død ifølge TMZ.

Kilder fortæller TMZ, at Lances krop blev fundet i hans hjem i  Studio City fredag morgen omkring kl. 9:30. Hans dødsårsag er i øjeblikket uklar, kilder siger, at det ser ud til at være naturligt.

Lance havde netop været på en pressetour for det fjerde kapitel i 'John Wick' serien - han spiller Charon i filmen - og havde en gæsteoptræden planlagt næste uge i Kelly Clarksons show.

Lance lagde en selfie-video på sociale medier onsdag morgen, hvor han tilsyneladende var hjemme med sine hunde i stedet for at deltage i 'Wick 4' premieren i New York City, selvom han aldrig nævnte, hvorfor han ikke ville tage til premieren.

Før sit arbejde på 'Wick' var Lance bedst kendt for at spille den fiktive Baltimore Police Department betjent Cedrick Daniels i den populære HBO-serie "The Wire", hvor hans karakter optræder i alle fem sæsoner.

Foto: Shutterstock.com

Lance havde også tilbagevendende roller i en række populære tv-shows, herunder "Fringe," "Bosch," "Oz" og "Lost."

Ud over hans succes på tv, optrådte Lance også på det store lærred uden for 'Wick' franchisen... med roller i film som "Angel Has Fallen" og "Godzilla Vs. Kong."

Lance har nogle uudgivne projekter i gang... han spiller den græske gud Zeus i den kommende Disney+ serie, "Percy Jackson og Olympierne."

Født og opvokset i Baltimore, fik Lance en musikgrad fra University of Rochester, og han fik sin MFA fra Yale.

Lance blev døde i en alder af 60 år.

Læs også

'Vild med dans'-stjerne har fået kræft

 

 

Dagens Gossip