Stor pruttekonkurrence afholdes: Vil normalisere prutter

Yatin Sangoi vil gerne normalisere prutter, og derfor har han valgt at stable en pruttekonkurrence på benene. Prutterne vurderes alt efter deres lyd, længde og det musikalske i deres prut.

Både mennesker og dyr gør det. Det er nemlig en helt normal ting at prutte, når man har en krop med et tarmsystem. Det er dog ikke alle, der finder det særlig behageligt at dufte til andres prutter, og derfor stemples man ofte som ulækker, når man slipper en vind.

Det ønsker en person dog at få ophørt, nemlig Yatin Sangoi, de derefter har valgt at afholde en pruttekonkurrence. Ideen til det fik han efter en filmaften med familien, hvor han slog en stor prut, der uden tvivl kunne vinde priser.

Læs også

Her er pillen der får dine prutter til at dufte af chokolade eller roser

“Jeg pruttede midt under en film med min familie, og en af dem grinte og sagde, at hvis der havde været en konkurrence, så havde jeg vundet. Der slog det mig, at når der er pruttekonkurrencer i Kina, England og USA, og når der endda er et VM, så kan vi også have det i Indien,” fortæller han ifølge mediet VICE.

Som Yatin Sangoi fortæller, er det i Indien, at han vil afholde pruttekonkurrencen, og det er med det formål, at prutter skal normaliseres igen. Det er nemlig en helt normal og endda sund kropsfunktion, da det ikke er sundt at holde på sine prutter.

“Jeg vil gerne normalisere processen at prutte. For 20-25 år plejede folk at prutte helt åbenlyst, men nu er folk blevet så sofistikerede og synes det er ulækkert. Nogle bliver endda hængt ud, selvom læger fortæller, at det er en af de sundeste kropslige funktioner,” fortæller han til mediet.

Konkurrencen bliver lanceret med hashtagget #FreeTheFart og der er præmier til første, anden- og tredjepladsen. Prutterne bliver vurderet ud fra tre parametre. Lyd, længde, og musikaliteten i deres prut.

Læs også

Forsøgte at gemme sig fra politiet: Højtlydt prut afslørede ham

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip