Stor supermarkedskæde: Vi lukker hvis der ikke sker noget

Foto: Shutterstock

Det er ikke kun de små supermarkeder, der bliver ramt af den stigende inflation og stigende energipriser, det gør de store også.

Det er ikke gået forbi nogens næse, at alt stiger for tiden og det bliver dyrere og dyrere at leve. Men det er ikke kun den normale familie der er ramt.

Chefen for supermarked giganten “Iceland” kommer med et desperat råb om hjælp, fordi de ikke kan fortsætte med at holde åbent, hvis der ikke sker noget. Fortæller Richard Walker.

Læs også

Tidligere Versace-model afslører sin ulækre hemmelighed: Sådan gav urin mig en sixpack

Han fortæller at de kæmper med de ekstraordinære priser og “de kæmper for at holde lyset tændt” og kommer med et opråb om at sætte et loft for energipriserne i Storbritannien.

Hans bøn kommer til den nyudvalgte Premiere Minister Lizz Truss, som han frygter kommer med et “halv færdigt” svar.

Han er bekymret for, at hendes planer langt fra vil imødekomme folks behov, da bank giganten Goldman Sachs advarer om, at den britiske inflation kan toppe 22% næste år. Hr. Walker er særligt kritisk over for Liz Truss' planer om at sænke erhvervspriserne for små og mellemstore virksomheder, da han mener, at det "vil gøre det mindste".

“Det de er nødt til at forstå, at det rammer de store forretninger lige så meget som de små. Vi har samme problem, vi har bare flere jobs der er i fare.” Fortæller han.

Siden butikken er mere afhængig af køleskabe og frysere end andre supermarkeder, er deres energi-regninger forventet at stige mere end andre supermarkeder.

Men hr. Walker har erkendt, at Island er "stort og stærkt nok til at ride denne storm af". Mange andre leverandører er ikke, og vil risikere at gå konkurs, hvilket vil sætte tusindvis af arbejdspladser i fare, skriver Manchester Evening News.

Iceland er kendt for at have mange køle- og frostvarer i form af f.eks. færdigretter.

Læs også

Pilot gør usædvanligt fund i cockpittet: Nødsaget til at nødlande

 

Dagens Gossip