Stuart chokeret over mands indkøb i Aldi: “Jeg var målløs”

Foto: Shutterstock.com

I køen blev han dybt chokeret, da han så, hvad manden foran ham havde købt.

Fra torsdag lukker store dele af samfundet ned i England. Dette tiltag er nødvendigt for at undgå at coronasmitten spreder sig, forklarede premierminister Boris Johnson under en pressekonference fra Downing Street lørdag aften.

Læs også

Dansk tv-kendis smider alt tøjet

Myndighederne forsøgte i den forbindelse at tale til folks fornuft og opfordrede til, at borgerne ikke styrtede ud og hev dagligvarer ned fra hylderne. Men det var ikke alle, der tog dette råd til sig.

I supermarkedet Aldi i den engelske by Lincoln blev en kunde ved navnet Stuart Darben noget chokeret, da han var ude at handle med sin kæreste. Da de stod ved kassen og ventede på, at det blev deres tur, så de, hvad manden foran dem havde puttet i indkøbsvognen. 

“Der var ris, pasta og Doritos (chips red.) Der var rigtig travlt i butikken. Jeg var målløs, da jeg så det, og det var de andre kunder i køen også,” forklarer han til Lincolnshire Live og uddyber: 

”Jeg kunne se en anden ansat kiggede på båndet, men jeg tror ikke, han ville sige noget.”

Stuart Darben valgte at tage billeder af den købeglade Aldi-kunde, og her kan man tydeligt se, at kundens vogn var på overarbejde den dag.

Foto: Stuart Darben.

 

Foto: Stuart Darben.

Lukket ned indtil december

Nedlukningen kommer til at gælde barer, restauranter og ikke-essentielle forretninger. Arbejdspladser kan holde åbent, hvis de ansatte ikke kan arbejde hjemmefra. Og medmindre folk skal i skole, købe ind eller arbejder med essentielle fag, så skal de blive hjemme, skriver TV 2.

Restriktionerne er sat til at vare indtil 2. december og gælder kun i England. Sundhedssektoren bliver styret af decentraliserede regeringer i Skotland, Nordirland og Wales, og derfor er restriktionen altså kun gældende i England.

Men som sagt kommer nedlukningen ikke til at ramme supermarkederne, hvor kunderne kan fortsætte med at handle ind. Hvis der vel at mærke er varer på hylderne. 

Læs også

Nu kommer Mette Frederiksen med udmelding

 

 

 

 

Dagens Gossip