Sugardating griber om sig: Simone tjener over 30.000 om måneden

Foto: Twitter/ Simone Toon

25-årige Simone lever luksuslivet som sugarbabe.

Sugardating er, når personer – som oftest ældre, velhavende mænd – betaler en anden person – som oftest unge kvinder – for et forhold eller en date. 

Kritikerne mener, det er forklædt prostitution, men nogle unge kvinder ser sugardating som en nem måde at tjene nogle ekstra penge på.

For den 25-årige Simone Toon fra Northamptonshire er den kontroversielle form for dating blevet til en meget lukrativ levevej.

Foto: Twitter/ Simone Toon

Den unge sugarbabe modtager omkring 4.000 pund om måneden (svarende til 33.500 danske kroner) fra sine sugardaddys. Dyre gaver og rejser til eksotiske destinationer kommer oveni. Det skriver Barcroft Media

- En sugarbabe lever typisk et luksusliv og bor i en lækker lejlighed – alt finansieret af hendes sugardady, fortæller hun til det britiske medie.

Simone er efterhånden blevet så vant til at blive taget hånd om af ældre, rige mænd, at hun slet ikke kan forestille sig et liv uden en sugardaddy.

Foto: Twitter/ Simone Toon

- Jeg ville aldrig date en mand, som ikke kunne tage vare på mig og finansiere min livsstil. Det har jeg prøvet, og det fungerede bare ikke, siger hun til Barcroft Media.

25-åringen har ingen planer om at lægge sugardatingen på hylden, men fortæller, at hun er tilfræds med sit tilsyneladende sorgløse liv på ældre, rige mænds regning.

Foto: Twitter/ Simone Toon

Hele hendes livsstil – fra møbler, eksklusivt tøj og dyre tasker, til fitness medlemskaber og silikonbryser er blevet betalt af de rige sugardaddys.

- Den mest eksklusive gave jeg har modtaget er en splitter ny bil af mærket Range Evoque til en værdi af 25.000 pund (over 200.000 kroner, red.), som var helt perfekt for mig, siger den unge kvinde til Barcroft Media.

Læs også

Ung mor er blevet sugarbabe: Det er ikke prostitution

Simone står sjældent op før klokken 12 om formiddagen. Derefter tilbringer hun nogle timer i fitnesscentret, hvorefter hun møder en veninde til frokost. Aftenen står på date, hvor hun går ud et fint sted sammen med sin sugardaddy.

Foto: Twitter/ Simone Toon

Hun rejser også jævnligt på luksuriøse ferier sammen med sine ældre velgørere:

- I sidste uge var jeg i Dubai sammen med min nuværende sugardday. Lige pludselig gav han mig 8.000 pund (cirka 66.000 kroner, red.) at shoppe for.

Simone fortæller, at hendes familie støtter hendes noget ualmindelige valg af indtægtskilde.

- Min familie er virkelig støttende. De har sagt, at hvis det er dette jeg gerne vil, så skal jeg bare gå for det, siger den britiske sugarbabe til Barcroft Media. 

Læs også

Lars er sugardaddy og har det fint med at betale for sex: 'Forventningerne er afstemt på forhånd'

 

 

Dagens Gossip