Supermarkedskunde opdager skjult vulgært budskab på t-shirt – folk kan ikke tro, at den blev solgt i butikken

17/05/2023 10:19

Henrik R

Udland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kunde opdagede et vulgært budskab på en t-shirt hos den enorme amerikanske supermarkedskæde Walmart. Da andre så det skjulte ord, kunne de ikke tro, at det blev solgt i den populære butik.

Mest læste i dag

En af de nyeste t-shirt-designs, som Walmart solgte, skulle sprede budskabet om vigtigheden af genbrug, genanvendelse, fornyelse og omtanke, men det viste sig, at folk så et 'skjult' budskab, som fik mange til at grine og som tvang butikken til at stoppe salget af den pågældende t-shirt.

Designet viste de fire ord skrevet med de store bogstaver 'RE'.

Faktisk blev det stødende ord synligt, hvis man læste de første bogstaver i hvert af ordene lodret.

Dette kom til mange menneskers opmærksomhed, efter at en kunde tog et billede af t-shirten og spurgte, om andre kunne se det 'skjulte' ord.

På ingen tid blev billedet viralt og fik mange til at reagere på samme måde; med latter. Og ligesom mange opdagede ordet med det samme, var der også dem, der havde brug for mere tid til at forstå, hvad det 'skjulte' budskab var.

"Det tog mig længere tid at forstå, end jeg vil indrømme...", kommenterede en bruger. "Hahaha! Genialt – jeg har brug for én også," skrev en anden bruger.

Kan du se, hvad det 'skjulte' budskab er? Se godt på billedet, ellers kan du få svaret i bunden af artiklen.

Da Walmart opdagede, at deres t-shirt blev populær på Twitter, reagerede de hurtigt.

Butikken udsendte en erklæring, der præciserede, at t-shirten kun havde været tilgængelig i deres canadiske butik. "T-shirten blev kun solgt i Walmart Canada butikker og er blevet fjernet fra butikkerne," skrev de. Men selvom t-shirten ikke kunne købes i butikken, var den stadig tilgængelig for køb online.

Hvis du ikke har opdaget 'budskabet', så dannerne bogstaverne et knap så heldigt ord, når man ser på dem lodret. C-U-N-T. Ordet bruget typisk nedladende om andre personer, selvom det mere præcist er en betegnelse for kvinders kønsdele.

I det mindste fik det mange til at grine.