Susan blev taget ved næsen da hun købte en stor lyserød flamingo

Privatfoto

Susan Borg blev godt og grundigt taget ved næsen, da hun via nettet havde købt en kæmpe flamingo.

Det har været ekstremt populært - særligt hos bloggere og instagrammere - at købe en oppustelig lyserød flamingo, som man kan slappe af i i vandet.

Susan Borg havde længe gået med tanken om at købe en, men prisen havde aldrig været den rette.

Læs også

I morgen: Her skal de ansatte bære mundbind i Danmark

En dag opdagede hun dog et fantastisk tilbud, hvor den var sat ned fra 1.700 kroner til blot 850 kroner. Susan slog til, og bestilte med det samme den gigantiske lyserøde flamingo, hvor der ville være plads til hele familien.

Efter nogle dage dukkede Susans pakke frem, men allerede her kunne hun se, at der var noget galt. Den store flamingo ville nemlig ikke kunne være i så lille en pakke.

Ganske rigtigt var der da heller ikke en stor flamingo, da Susan åbnede sin pakke. I stedet fandt hun fem mini-flamingoer, der kunne bruges som kopholdere.

Det var disse flamingoer, der var blevet sendt til Susan. Privatfoto

Det fortæller Susan Borg til det norske medie Karmøynytt, som sidenhen også er blevet omtalt hos norske TV2.

Da Susan ville besøge hjemmesiden, hvor hun havde købt sin flamingo, var siden pludselig slettet. Hun kontaktede derfor straks sin bank, og fik lavet en indsigelse, hvorefter hun fik sine penge retur.

Mens Susan ærgrede sig over, at hun ikke fik sin flamingo, så fortæller hun, at hendes mand var ganske tilfreds, da han havde frygtet, at familien kunne blive trukket til havs af strømmen i havet.

Læs også

Kommende mor bestilte kage, der skulle afsløre babys køn: Så skete der en kæmpe fejl

 

 

 

Dagens Gossip