Sverige runder skarpt hjørne: Nu er så mange smittet

Foto: Shutterstock

318 er konstateret smittet med coronavirus i Sverige siden i fredags, og det betyder, at der nu er over 80.000 smittede med coronavirus.

I dag rapporteres der om 9 nye dødstilfælde i Sverige. Det betyder, at i alt 5.739 er død med covid-19 i Sverige.

Læs også

Covid-19 prognose: Anden bølge er på vej til Danmark

Desuden er 318 personer konstateret smittet med coronavirus i Sverige siden i fredags, og det betyder, at der nu er 80.100 smittede med coronavirus.

Det oplyser den svenske sundhedsstyrelse, Folkhälsomyndigheten, ifølge Aftonbladet. 

På torsdagens pressemøde har den svenske statsepidemiolog, Anders Tegnell, blandt andet forklaret, at diskussionen om mundbind også foregår i det svenske. De vil gerne se flere studier, der viser mere klart, hvilken effekt det har, før der skal besluttes, om mundbind bliver en del af den svenske virkelighed.

Derudover anbefales det også, at svenskerne arbejder hjemmefra.

"Det er en nyttig måde at stoppe spredningen på. Arbejdspladser er et sted, hvor infektion let spreder sig. Det er en foranstaltning, der ikke har mange dårlige konsekvenser, selvom ikke alle selvfølgelig er glade for det. Vi får en anden situation i efteråret, hvilket kan betyde en ny spredning af infektion, og vi vil hellere fortsætte med at føle os sikre på at holde den lave spredning, vi har nu," siger Tegnell, ifølge Aftonbladet.

Læs også

35-årig mand tiltalt for overgreb: 111 mindreårige drenge er involveret

 

 

Dagens Gossip