Svigerinden 'glemte' altid sin pung på de dyre restauranter: Blev rasende da den dukkede op

Foto: Shutterstock.com

En Reddit-bruger er endt i en større dilemma, efter vedkommende tog svigerindens pung med på restaurant, fordi svigerinden altid 'glemmer' den.

En Reddit-bruger har delt en interessant historie om en konflikt mellem hende og hendes svigerinde, Amy.

Amy plejer at besøge Reddit-brugeren og bor hos dem i stedet for at tage på hotel. Under besøgene vil Amy ofte foreslå at tage på dyre restauranter, men hun "glemmer" konstant sin pung eller finder undskyldninger for ikke at betale sin del af regningen.

Amy har antydet, at Reddit-brugeren, som tjener mere end hende, bør betale.

Kvinden på Reddit fortæller, at selvom hun tjener godt, er det ikke nok til at betale for en anden persons måltider hver gang hun kommer på besøg. Tidligere har hun betalt regningen og bedt Amy om at betale hende tilbage, men det er aldrig sket.

For nylig havde Amy reserveret et bord på en meget dyr restaurant, og før de tog afsted, gjorde kvinden fra Reddit det klart, at hun ikke ville betale for Amys måltid denne gang. Da de var ved at tage afsted mod restauranten, gik Reddit-brugeren tilbage til huset under påskud af at have glemt noget og her fandt hun svigerinden Amys pung liggende oven på hendes kuffert.

Hun tog den med i sin taske og tog af sted mod den dyre restaurant.

Da de var færdige med at spise, bad kvinden om separate regninger. Svigerinden insisterede på en samlet regning, fordi hun "glemte" sin pung igen.

Det var så her, at Reddit-brugeren fandt Amys pung frem og sagde "Denne pung?". Dette gjorde svigerinden rasende, da hun nu bebrejdede Reddit-brugeren for at have rørt ved samt taget hendes pung.

Reddit-brugeren spørger nu, om hun er "røvhullet" for at tage Amys pung med på restauranten for at konfrontere hende med sin adfærd, eller om det i stedet er svigerinden, der er historiens 'røvhul'. Hvad mener du?

Du kan læse hele opslaget her 

Læs også

Gravid med tvillinger: Nu kommer Natascha Linea med chokerende nyhed

 

 

Dagens Gossip