Syg ældre kvinde valgte at stole på naboens teenager: Fik et chok da hun så sit hus

Foto: Youtube

​En ældre kvinde fra den amerikanske delstat New Jersey fik sig noget af en overraskelse, da hun kom hjem fra hospitalet.

Det er nok ingen hemmelighed, at teenagere kan have et bestemt, og lettere negativt ry, for at være for dovne, ugidelige og egoistiske. Det er meget muligt at disse beskrivelser passer på nogle teenagere, men det stemmer hvert fald ikke overens med Natalie Blairs oplevelse.

Læs også

Mor i chok: Syvårig datter kom hjem med 200.000 kroner

 

Den ældre kvinde har store problemer med nyrerne, hvilket betyder at hun skal på hospitalet flere gange om måneden, for ikke at blive alvorligt syg. En aften var Natalie dog særligt bekymret, da der var faldet store mængder sne, og hun ikke er godt gående.

Bekymringen for, hvordan hun overhovedet skulle nå ud ad indkørslen, pressede sig derfor på da hun gik i seng.

Det skulle vise sig at være en ubegrundet bekymring.

For i de helt tidlige morgentimer, valgte naboens teenagesøn, Patrick, sammen med en flok venner at det skulle være løgn. De samlede sig derfor foran kvindens hjem med skovl, spade og salt, for derefter at knokle på, indtil der var fri passage for den dårligt gående Natalie.

Læs også

11-årig dreng legede på stranden: Endte som livredder

 

Det var selvfølgelig noget af en overraskelse for den ældre kvinde, der blev meget rørt og taknemmelig, da hun opdagede at det var naboens teenager, og en flok af hans venner, der havde lettet hende for en stor bekymring – det skriver Delbart.

Om den fantastiske oplevelse, og nabosønen Patrick, udtaler Natalie:

"Han er en vidunderlig ung mand. Han er et eksempel på det vi har, men ikke taler nok om. Vi siger aldrig, se på de her unge, se hvad de gør,"

 

Dagens Gossip