Sygeplejerske afsløret i vaccinesvindel på overvågningsvideo: Nu er hun anholdt

Foto: Polizia di Stato

En italiensk sygeplejerske er lige nu omdrejningspunktet i en sag om vaccinesvindel i Italien, da overvågningsvideoer har afsløret, at hun har spildt adskillige vacciner og uddelt ulovlige 'coronapas'.

En italiensk sygeplejerske er blevet anholdt efter, at en overvågningsvideo har vist, hvordan hun sprøjter en coronavaccine ud i en serviet for derefter at udstede et 'coronapas' til patienten, selvom vedkommende altså ikke har fået vaccinen. Det skriver Ladbible. 

Det italienske politi er lige nu i gang med en omfattende efterforskning i forlængelse af sygeplejerskens anholdelse, da det er kommet frem, at folk har betalt op mod 400 euro (3000 kroner) for at få et coronapas uden at få vaccinen.

Læs også

Lille pige forsøger at få skibet til at tude - indsér straks sin store fejltagelse

Politiet har forklaret, at folk dukkede op på vaccinationscenteret i Ancona i Italien for at få 'vaccinen', men i virkeligheden blev de blot stukket med en tom kanyle.

Foto: Polizia di Stato

Overvågningsmateriale har vist, hvordan den omtalte sygeplejerske først sprøjter vaccinen ud i en serviet, hvorefter hun stikker patienten med den tomme kanyle, giver vedkommende plaster på og til sidst udsteder et såkaldt 'green card', som er bevis på, at man har modtaget vaccinen.

Foto: Polizia di Stato

Ifølge The Daily Mail er det den 51-årige sygeplejerske, der driver vaccinationscenteret, som er blevet anholdt i sagen. Derudover er fire andre - inklusiv en advokat - blevet idømt husarrest, mens efterforskningen er i gang.

Ydermere kan avisen berette, at politiet i alt efterforsker 50 personer, som ikke må forlade området og derfor skal melde deres tilstedeværelse på den lokale politistation dagligt.

Læs også

Kvinde med to vaginaer taler ud: Bruger den ene privat og den anden på arbejdet

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip