"Sygeplejerske" indrømmer: Dræbte sine patienter for at kunne tage en lur

Foto: Shutterstock.com

"Sygeplejersken" tilstod at have myrdet to ældre patienter for at forhindre dem i at forstyrre hans søvn, mens han var ved at komme sig over

Ifølge The Sunday Times har en sundhedsansat udgivet sig for at være sygeplejerske. Han har således ordineret medicin uden at være kvalificeret, hvilket har vist sig at være en farlig cocktail.

Anklageren hævder, at han fandt glæde ved at foregive at være læge, mens han var på arbejde på et af Münchens mest berømte og velrenommerede hospitaler, men at han bevidst forsøgte at udføre så lidt arbejde som muligt.

Videre hævdes det, at manden, der blev identificeret som Mario G, i hemmelighed injicerede dødelige cocktails af stoffer i sine patienter, fordi han nød at være i en "magtposition".

Ikke nok med det, så har han angiveligt taget livet af to ældre patienter på henholdsvis 80 og 89 år, fordi han havde tømmermænd og ville sove, hvilket krævede "stilhed". 

Læs også

Kone ammer sin mand: Du gætter aldrig hvorfor

Blandt de overlevende finder man den berømte tyske digter og forfatter Hans Magnus Enzensberger, som på mirakuløs vis blev genoplivet efter at have fået to beroligende midler - diazepam og lorazepam - indsprøjtet i sit system af den falske sygeplejerske.

Og spørger man Mario, fortryder han sine beslutninger.

"Jeg begik en stor fejl," udtaler han i retten.

Han tilføjede, at han normalt drikker flere genstande, inden han møder ind på Rechts der Isar-hospitalet.

"Fordi jeg var beruset, var der kun én mulighed for mit vedkommende - at bedøve dem. Jeg er dybt ked af det", fortsatte han.

Anklagemyndigheden fremhævede, at han handlede på en chokerende egoistisk måde, idet han hensynsløst havde sat patienternes sikkerhed på spil for at tilfredsstille sin egen trang til at sidde med sin telefon for at pleje sine tømmermænd.

Det tilføjes herefter, at mandens motivation kan have været at få et kick ud af at se patienter blive genoplivet.

"Så kunne jeg igen fortælle venner og familie, at der havde været en genoplivning på arbejdet."

Manden har været varetægtsfængslet siden 2020, men efterforskningen har trukket ud, da det var en udfordring for embedsmændene at skabe en forbindelse til manden.

Hvis Mario G findes skyldig i tiltalen, der er rejst mod ham, risikerer han en livstidsdom.

Læs også

Efter helbredsproblemer: Nu er der trist nyt fra Kongehuset

 

Dagens Gossip