Tabte sig 15 kilo ved at spise McDonalds tre gange om dagen: Se hvad hun spiste

Foto: Shutterstock.com

Man skulle næsten tro, at det ville være umuligt at tabe sig, hvis man primært levede af mad fra McDonalds. En ung kvinde har dog bevist, at det godt kan lade sig gøre.

En ung kvinde der er ansat på McDonalds, var faktisk ganske tilfreds med sin krop. Det var hun hvert fald lige indtil den dag, hvor hun overhørte en af sine kollegaer sige, at hendes ben så tykke ud i den nederdel, hun ofte havde på.

Læs også

For 18 år siden blev han kaldt 'Lille Hercules' - Sådan ser han ud i dag

Kommentaren tog den unge kvinde rigtig tungt, og hun valgte derfor at foretage sig en livsstilsændring. Det kan dog være svært at tabe sig, hvis man primært har adgang til mad fra en fastfood-restaurant, men den unge kvinde viste alligevel, at det godt kan lade sig gøre.

Hun spiste i gennemsnit McDonalds tre gange om dagen, men for at hun kunne holde sig til et vægttab, stillede hun regler op for sig selv.

Foto: DCard

“Jeg arbejder på McDonalds, og spiser der tre gange om dagen. Jeg rører ikke pommes frites, kyllingeskind, æbletærter, burgerboller eller drikkevarer med sukker,” lyder det fra kvinden, der har delt sin historie på det taiwanesiske sociale medie, DCard.

Det spiste hun på McDonalds

Hun fortsætter sin fortælling med de ting, som hun spiser på McDonalds. 

“Jeg spiser kun kødet fra burgerne, salat, æg, sprøde kyllingevinger og drikkevarer uden sukker,” siger hun, mens hun også fortæller, at hun spiser fried chicken, men hvor hun piller alt det usunde friture af først.

Hun forsøgte primært at holde sig til vand, men hvis hun virkelig følte, at hun havde brug for noget sødt, så drak hun enten sukkerfri grøn the, sukkerfri sort the eller Cola-Cola Zero.

Kvinden fra Taiwan gik fra en størrelse M til S i løbet af den første måned, og i alt gik hun fra 64 kilo til 49 kilo med sin nye McDonalds-livsstil.

Læs også

Lukker alle Fakta-butikker

 

 

Dagens Gossip