Tanya erstattede takeaways med ‘fakeaways’: “Jeg vidste, jeg blev nødt til det”

Foto: Instagram @tanyasjourney__

Da den 26-årige kvinde valgte at erstatte takeaways med ‘fakeaways’, skete der store ændringer.

26-årige Tanya Friel var i mange år vild med takeaway. Hver uge bestilte hun mad udefra, og til sidst var det i et omfang, der var så grelt, at hun var bekymret for sit eget helbred.

Læs også

Theresa opdagede sin mands uhyggelige plan: “Det er den værste form for forræderi”

For et år siden valgte den britiske kvinde at sige stop. Hun valgte at boykotte takeaway-maden, og i stedet kastede hun sig over hjemmelavet mad. Men ikke hvilken som helst slags mad. Hun valgte at lave hjemmelavede versioner af hendes yndlingsretter, og det skulle vise sig, at ‘fakeaways’ kom til at gøre en kæmpe forskel.

“Jeg blev nødt til det”

Tanya Friel lider af kroniske sygdomme, og da hun blev diagnosticeret, vidste hun, at der skulle ske en ændring. 

“Jeg vidste, jeg havde brug for at tabe mig, men jeg havde så store smerter med sygdommen, at jeg ikke kunne gå eller træne,” forklarer hun til The Mirror. 

“Jeg plejede at få takeaway hver weekend og nogle gange også løbet af ugen, men ved at bytte ud med fakeaways har jeg både tabt mig, og det har hjulpet mig med at spare en masse penge,” forklarer hun. 

Deler på Instagram

På Instagram har Tanya Friel valgt at dele sin vægttabsrejse med de mange følgere.

“Jeg har altid elsket at lave mad, og jeg bruger min Instagram-konto til at dele mine opskrifter, og det har givet mig en ansvarlighed for at tabe mig hver uge,” siger den unge kvinden om beslutning bag at starte kontoen.

“I starten frygtede jeg ikke at tabe mig, men nu kan jeg se en forskel, jeg føler mig mere tryg ved at dele mine billeder, og min kæreste, familie og venner er yderst støttende,” slår Tanya Friel fast. På billederne herunder fra Tanyas Instagram er der heller ingen tvivl om, at der er sket en ændring.

Foto: Instagram @tanyasjourney__

 

Foto: Instagram @tanyasjourney__

 

Læs også

Annette Heick med bizar afsløring: Pludselig mærker jeg en våd tunge i mit øre

 

 

 

Dagens Gossip