Tatovering gik helt galt: Ung kvinde forlod tatovøren med tårer i øjnene

Foto: TikTok

Det gik helt galt, da en ung kvinde skulle have lavet en tatovering, der ikke skulle være synlig. Den endte nemlig med at være det modsatte.

De fleste bruger lang tid på at finde ud af, hvad de vil have tatoveret, og hvor den skal sidde henne på kroppen. Andre er mere spontane, og træffer blot en hurtig beslutning, hvorefter de sidder i stolen hos tatovøren kort tid efter.

Læs også

Kærestepar gik tur med deres hund: Det endte med at koste hende livet

En unge kvinde hører til i den sidste kategori. Hun havde besluttet sig for, at hun ville have en sjov tatovering på indersiden af sin underlæbe.

Det er en placering, der vælges af mange, som gerne vil have en sjov eller plat tatovering. Her kan den nemlig sidde helt gemt, indtil man selv beslutter sig for at vise den frem.

Den unge kvinde fik sig dog noget af et chok, da tatovøren var færdig. Her fandt hun nemlig ud af, at han havde tatoveret hende på ydersiden af læben i stedet for. Det skriver Mirror.

I en video på TikTok, har Wilma Hägglund delt sin historie. Heri fortæller hun, at hun skreg og græd, da hun havde fået tatoveret ordet 'meow' på ydersiden af sin underlæbe, hvilket bestemt ikke var planen.

I videoen har hun delt et billede, hvor hun græder og holder hånden for munden. Hen over billedet har hun skrevet: 'Han tatoverede det forkerte sted på min f**king mund'.

Dernæst klipper videoen over til, at Wilma viser det billede, hun brugte som inspiration, hvor man tydeligt ser en anden kvinde, der har fået skrevet 'meow' på indersiden af sin underlæbe.

På dette billede er det let at se, at tatoveringen sidder på indersiden af hendes læbe, da hun trækker ud i læben for at vise tatoveringen. Wilma endte dog med at få en helt anden tatovering, og var knust over det.

Efter at have vist, hvad hun havde bedt om at få tatoveret, viser hun den mislykkede tatovering. Videoen bliver nemlig rundet af med, at hun viser et billede, hvor hun med stor skrift har fået 'meow' tatoveret på ydersiden af underlæben.

@wilmah10

#tattoogonewrong #meow #fyp #fördig ta ner ett finger om det står meow i ditt ansikte

♬ original sound - Kneely_Knight
#tattoogonewrong  #meow #fyp #fördig ta ner ett finger om det står meow i ditt ansikte

Den virale video har fået mere end tre millioner visninger, og har fået mange til at stille spørgsmålstegn ved, hvordan hun ikke opdagede, at han tatoverede det forkerte sted. Mange har pointeret, at hun må have mærket nålen i underlæben.

"Hvordan kunne du ikke mærke det, mens han gjorde det?" er der en person, der har skrevet, mens en anden har skrevet: "Det kan ikke passe, medmindre du eller din tatovør var fuld."

"Var du ikke ved bevidsthed imens? Hvordan mærkede du ikke forskellen på placeringen? Var du ikke nødt til at holde læben åben? Hvordan?" lød det fra en anden bruger, der tydeligvis var forundret.

Siden hun delte sin bommert online, har Wilma delt endnu en video, der afslører, at hun har gennemgået laserbehandling i et forsøg på at fjerne tatoveringen.

Den anden video viser, at hun ser glad og spændt ud, inden hun bliver tatoveret. Dertil indeholder den også et klip af, at hun græder i bilen, efter at have fundet ud af, hvad tatovøren har lavet.

Læs også

Far tog dette smilende billede: Kort efter gjorde han det mest forfærdelige

Videoen slutter med et billede af Wilmas tatovering, der ser væsentligt falmet ud, med en billedtekst, der forklarer, at hun har givet tatoveringen én laserbehandling indtil videre.

 

Dagens Gossip