Tatovør efterlades 'mundlam', da kvinde tager ultimativ hævn på utro kæreste

Foto: Privat

Tatovøren Jamie Lo blev mundlam, da han fandt ud af, hvordan en kvindelig kunde hævnede sig på sin utro kæreste. Forklaringen er nu gået viralt på TikTok.

En tatovør har delt en historie om, hvordan en af hans kunder tog en brutal hævn på sin utro kæreste.

Jamie Lo fortæller i videoen om, hvordan han gjorde sig klar til at give et par matchende tatoveringer. Den virale video er indtil nu blevet vist mere end 10 millioner gange.

Læs også

Chokerende video inde fra Fields: Her lyder skudene

Han forklarer, at parret var ankommet hos tatovøren med en plan om at få deres partners navn tatoveret som en permanent påmindelse om, hvor meget de elsker hinanden. 

Men han blev mundlam, da kvinden fortalte, at hun ikke ville have lavet tatoveringen – særligt fordi hun fortalte ham det få sekunder efter, at han var blevet færdig med at tatovere kæresten. 

I videoen fortæller han, at han kunne se, at manden var 'vildt nervøs', da det var hans første tatovering. Men da det var med hans 'livs kærlighed' kunne han ikke vente. 

Da tatoveringen var færdig, takkede manden Jamie og indrømmede, at den var 'bedre end han nogensinde havde troet, det ville blive'.

@jammydodged

I mean...go her #foryoupage #fyp #trending #irish #gay #funny #tattoo #houseoftiktok

♬ original sound - Jamie Lo
I mean...go her #foryoupage #fyp #trending #irish #gay #funny #tattoo #houseoftiktok

Men da det blev kvindens tur til at sætte sig i stolen, fortalte hun Jamie, at hun ikke ville have lavet sin tatovering. Det blev han naturligvis meget forvirret over, men så smed hun bomben: 

"Se, det var planen, men så fandt jeg ud af, at han var mig utro med min bedste veninde, så jeg tænkte, at det ville være rart at give ham en permanent påmindelse om dette øjeblik, og om mig, resten af hans liv," forklarede kvinden. 

Siden videoen er blevet offentliggjort, har den fået mere end 3,3 millioner likes og 9.500 kommentarer fra chokerede seere. 

"Det er lidt ondt, men jeg kan lide det," skriver en person, mens en anden skriver: "Okay. Ikke hvad jeg havde forventet." 

"Først var jeg sådan: 'Nej, få ikke forholds-tatoveringer', og så var jeg sådan: 'Hmm, jeg mener, jeg er ikke imod dette'," skriver en tredje person. 

I en opfølgende video afslører Jamie, hvad der skete, da manden fik at vide, at hans kæreste var klar over, at han havde været hende utro.

Han fortæller, at manden løb af sin kæreste, mens han bad ende om at 'tage ham tilbage'. Men det ville hun ikke, og hun endte med at slå op med han på stedet.

Læs også

Nu melder Søren Brostrøm ud

 

 

Dagens Gossip