Teenager klagede over overvægtig sidemakker: Fik store konsekvenser

01/04/2023 14:30

Mathias Busekist

Udland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Teenageren hævder, at han blev smidt af flyet efter at have klaget over, at en overvægtig sidemakker optog størstedelen af hans sæde.

Mest læste i dag

Passageren har anonymt delt sit dilemma i Reddit-tråden tråd "Am I the A**hole". Og Ikke overraskende var mange uenige i, hvordan han havde håndteret situationen.

Reddit-brugeren beskriver i tråden sin store forfærdelse efter at have indset, at han havde fået en overvægtig sidemakker.

Dog blev han informeret om, at flyet var fuldt booket, og at der desværre ikke var andre muligheder.

"Jeg skulle rejse til mit hjemland. Under anden flyvning - over 12 timer lang - fyldte min sidemakker, en overvægtig mand, en stor del af mit sæde."

"Som en person, som heller ikke er lille, med brede skuldre og en højde på omkring 190 cm., ville selv et helt sæde være behageligt. Da jeg informerede stewardessen om situationen, sagde hun, at han altså havde betalt som alle andre, og at flyet var booket til fulde."

I den forbindelse kunne han ikke forstå, at når også han havde betalt for et sæde, at det så blev brugt til en anden mands "ruller" (mavefedt, red.)

Stewardessen skældte ham derefter ud for at være "uhøflig" og fortsatte med at forsøge at få Reddit-brugeren fjernet fra flyet. Men han blev kompenseret for ulejligheden.

"Da blev jeg af den overvægtige mand stemplet som skurk for at have fatshamet ham. Derudover blev der kastet vrede blikke af dem, der sad i nærheden. Og da indså jeg hurtigt, at de mente, at jeg havde gjort noget forkert. Men jeg vil ikke betale for hans (den overvægtige mand, red) mangel på disciplin."

"Jeg modtog en formel klage fra stewardessen, som hævdede, at jeg havde været respektløs over for andre passagerer og personale. Efter mindre end en time blev den trukket tilbage, efter at have indgivet min egen klage."

Teenageren endte med at blive smidt af flyet. Sågar måtte han overnatte nær lufthavnen, da de ikke ville sende ham med et anden fly samme dag. 

Tilsvines

Tråden tiltrak hurtigt et væld af kommentarer, hvoraf de fleste var enige i, at det var mandens opførsel, der var upassende - ikke den anden passager eller flypersonalets.

"Ud fra den måde, det bliver fortalt, er du røvhullet. For ofte er det ikke det, vi siger, det er måden, vi siger det på. Jeg ved, at lange flyrejser kan få folk til at blive idioter, men lad alle venligst være med at være denne idiot," skriver en.

"Du har været en massiv idiot. Det faktum, at den stakkels mand vidste, at du klagede over ham, fortæller, at du var højlydt. Og hvordan ved du, at hans vægt ikke skyldes noget biologisk?," skriver en anden.

"Ja, stille og roligt at fortælle stewardessen, at du gerne vil flyttes, er det passende. Derimod, hvis du ikke kan blive forflyttet, er der ikke andet at gøre end at få det bedste ud af det. De beder dig ikke ligefrem om at flytte ind for evigt."

"Stewardessen håndterede det så flot. Og ja, du er røvhullet."