Teenagesøn oprettede OnlyFans-profil til sin mor: Ville tjene flere lommepenge

Foto: Shutterstock.com

Han valgte at oprette en profil på OnlyFans til sin mor, så hun kunne fortsætte sin karriere som glamourmodel - og for at tjene ekstra lommepenge.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at der findes visse tanker, man aldrig ønsker at have i sit hoved. Det gælder blandt andet tanken om, at sine forældre tager sexede billeder og poserer i sit undertøj - eller endda helt nøgen - og deler dem omline. 

Det gælder dog åbenbart ikke alle, da denne søn ikke blot opfordrer sin mor til at gøre netop dette, men endda gik så langt som at operette en profil til hende på OnlyFans.

Læs også

Kræftramt teenager begik selvmord foran familien: Nu vil de starte debat om aktiv dødshjælp

Den 19-årige Leonardo Hathaway fra London støtter sin mor, Lucene Duartes, i alt, hun gør. Det gælder også hendes karriere som glamourmodel. 

Det skriver The Daily Star. 

Hun har tidligere haft sine billeder i store magasiner som Playboy Portugal og Australiens FHM-magasin. Hun har sågar vundet Miss Bumbum World-konkurrencen. 

"Forholdet mellem mor og søn, for vores vedkommende, er utroligt. Derfor har jeg valgt at støtte hende, ligesom hun støtter mig i mine beslutninger," siger Leonardo.

"Hvis jeg bliver spurgt, om jeg altid støtter hende, stiller jeg dem altid spørgsmålet: "Hvorfor skulle jeg ikke det?". 

Han fortæller efterfølgende, at han valgte at hjælpe med at starte en OnlyFans-profil, da det ville hjælpe hans mor med at komme videre i sin karriere - og i håb om, at det ville indbringe ham lidt ekstra lommepenge.

OnlyFans, der er en hjemmeside, hvor man kan betale for et abonnement, så man kan se billeder eller videoer af modeller, bliver dermed det nye hjemsted for Leonardos mors uartige indhold, der, som tidligere nævnt, bliver holdt hemmeligt bag en betalingsvæg for at tjene penge fra hendes abonnenter. 

Leonardo er såmænd ikke den eneste, der har kastet sig ud i at oprette en profil for en forælder. 

Kerry Katona afslørede, at hendes blot 13-årige datter, Heidi, ofte var at finde bag kameraet, når der skulle tages billeder, som efterfølgende skulle lægges op på OnlyFans.

Læs også

Alvorlig ulykke: En person død

 

Dagens Gossip