Tiger Woods i voldsomt uheld: To ting reddede hans liv

Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Den verdenskendte golfspiller var i går involveret i en voldsom trafikulykke, og var heldig med at slippe derfra med livet i behold.

Tiger Woods må siges at have haft et turbulent liv, og det samme kan man også sige for den køretur den 45-årige golfspiller var på i går - det skriver Se&Hør.

Verdensstjernen kom nemlig alvorligt galt afsted, da han cirka klokken 7 om morgenen, lokal tid, kørte i sin SUV ved Rancho Palos Verdes, tæt på Los Angeles i Californien. Her mistede Woods kontrollen med den store bil, og ramt først kantstenen, så et træ, før bilen blev kastet ud i et rabatten ved siden af vejen, hvor den landede på siden.

Læs også

Jason Watts virksomhed går konkurs: ’Vi er på røven’​

Efterfølgende sad golfstjernen fast i bilen, og måtte skæres fri. Ifølge flere lokale medier var Tiger Woods ved bevidsthed, da han kom ud af bilen, og har sidenhen været indlagt på et hospital.

”Det er meget heldigt, at hr. Woods kommer ud af dette med livet i behold,” – udtalte Carlos Gonzalez fra Los Angeles County Sheriffs Department til Golf Channel, og tilføjer at de ting reddede golfstjernens liv.

  1. Han havde sikkerhedssele på
  2. Han kørte i en stor, ny SUV, med det nyeste sikkerhedsudstyr og foranstaltninger.

Måske Tiger Woods føler sig heldig, men det kan godt være der er tale om en lidt bittersød omgang held. Flere rapporter fortæller nemlig, at Woods, der har været en af sports- og golfverdenens største fænomener i mange år, måske kan miste sin professionelle karriere, som resultat af uheldet.

Han har nemlig fået opereret en stang og adskillige skruer i sit ene ben, og der spekuleres i hvilke konsekvenser dette kan have for karrieren – Woods selv, har endnu ikke kommenteret på ulykken.

Læs også

13.300 tons døde mink skal graves op: Så meget kommer det til at koste

 

 

Dagens Gossip