Tina fik et chok, da hun kom ind i stuen: Der lå en haj midt på gulvet

Foto: Shutterstock

Det er ikke hver dag, at der ligger en haj midt på ens stuegulv.

Det var hvad norske Tina Moseid Espejord fra Andøya i Kristiansand så, da hun forleden gik ind i sin stue efter en god nats søvn.

Midt på gulvet lå en klistret og våd haj med kradsemærker i.

Læs også

Jesper Buch lykønsker datteren: "Overraskede hende idag"

Det skriver norske Sosialnytt

Tina kom hurtigt frem til, at det var hendes kat, Bambi, der havde været på jagt, da der var mærker efter kattens kløer på hajen.

Foto: Privat

Bambi kommer ofte hjem med søstjerner, småfisk og andre mindre dyr, men det er første gang, at katten har fået poterne i en vaskeægte haj, som den tilsyneladende har slæbt med ind gennem kattelemmen.

"Nogle gange er katten gennemblødt, så det er tydeligt, at den godt kan lide at fiske lidt. Men den er aldrig kommet hjem med en haj før," har den norske kvinde forklaret. 

Selvom der naturligvis ikke er tale om en flere meter lang haj, var Tina overrasket over fundet, da hajen faktisk var "omtrent" samme størrelse som Bambi. 

"Det er lidt mærkeligt," har hun udtalt om hændelsen, som hun dog har tænkt sig at beholde et evigt minde fra.

"Jeg vil gå ud til en myretur herude, så myrerne kan 'rense' den [red. hajen], og jeg kan beholde skelettet som minde. Det er lidt fedt," har hun udtalt. 

Hajen er ifølge Fredrik Myhre, som er havbiolog og leder af den norske organisation 'Hjelp Havets Haier', en hvidplettet glathaj, som kan blive op til 1,2 meter lang.

Foto: Privat

Myhre har forklaret, at han har hørt om lignende historier i udlandet, men aldrig i Norge. 

Otte Bjelland, som er forsker ved Havforskningsinstituttet i Norge, har ligeledes udtalt, at det er første gang, at de har fået en "anmeldelse fra stuegulvet."

Læs også

Derfor skal p-skiven sidde nederst i højre side

 

 

 

Dagens Gossip