Drømmejobbet: Tjen 66.000 kroner på at skide

Foto: Shutterstock.com

Hvis du nyder at gå på toilettet for at lave stort, så vil du helt sikkert glæde dig over dette jobopslag, hvor du kan få 66.000 kroner for at gå på toilettet.

‘Skid godt, skid længe, skid for mesters penge. Sådan lyder en populær lille remse, der i bund og grund betyder, at man skal bruge længe på toilettet, når man er på arbejde, da man bliver betalt for det.

Det er dog ikke meget, du bliver betalt for at sidde på toilettet i arbejdstiden, men det kan gå hen og blive tilfældet. Det eneste det kræver er, at du har tre måneder, hvor du vil være vicepræsident for afføring hos virksomheden Tushy.

Læs også

Fie Laursen kommer med kæmpe afsløring

Jobopslaget er ganske ægte og virksomhedne Tushy der blandt andet producerer toiletter, leder i øjeblikket efter en Vicepræsident for afføring, som vil få 66.000 kroner for at gå på toilettet - plus et par andre ting.

I det lettere komiske jobopslag skriver de, at det er et krav, at du er fyldt mindst 21 år, og at du har et numsehul. Derudover skal du have mulighed for at installere et et Tushy-bidet på sit toilet.

Det skal du gøre

Hvis du skulle være heldig at blive rekrutteret til jobbet, vil du skulle dele sin afføring på sociale medie. Billeder af selve afføringen behøver du ikke smide op, men du skal analysere og dokumentere dine afføringsvaner via firmaets sociale medier, hvor hashtagget #Bidet2020 skal benyttes.

Man skal også teste Tushys produkter og forhøre andre omkring deres toiletvaner.

Jobbet starter den 22. juli og løber tre måneder frem. Det estimeres, at man skal bruge 30 til 60 minutter om dagen på ‘arbejdet’.

Du kan se jobopslaget lige her: 

Læs også

Breaking: Regeringen indfører særligt corona-rejsepas

 

 

Dagens Gossip