Tjener fyret efter at have modtaget drikkepenge fra gæster

Skrevet af Nicolai Steinicke

10/12/2023
Foto: Instagram
Foto: Instagram
En servitrice er blevet fyret efter at have modtaget 4.400 dollars (30.000 danske kroner) i drikkepenge fra en meget generøs kunde, hun havde betjent.

Mest læste i dag

Servitricen, Ryan Brandt, havde betjent et bord med mere end 40 virksomhedsledere på Arkansas-restauranten, da hun fik overrakt den lille formue for sin tjeneste.

Men spisestedet Oven & Tap har siden fyret Ryan kort efter, at hun fik det femcifrede engangsbeløb. 

Det er dog tydeligt, at netop denne gruppe af spisende gæster virkelig tog deres drikkepenge til næste niveau, efter at have givet servitricen tusindvis i kontanter.

Det spændende øjeblik blev senere uploadet til Instagram af en af ​​middagens deltagere, Rebecca Soto, som undertekstede det hjertevarme klip: "Jeg er ydmyg over at have været en del af noget så smukt og generøst. At velsigne en anden uden at kende dem tidligere."

Hun fortsatte: "Jeg er blevet velsignet, så det er vidunderligt at betale det videre og velsigne en anden.

"Gud velsigne alle, der har bidraget, og de tjenere, der modtog det. Jeg beder til, at det må blive mangedoblet og påvirke deres liv til det bedre."

Videoen viser aftenens vært, Grant Wise, give den fede stak kontanter til Ryan, inden han siger: "Alle ved dette bord har bidraget med eller givet 100 $ til dig og til den anden servitrice, som desværre måtte gå hjem, fordi hun var har det ikke godt.

Ryan blev efterladt i tårer over den rørende gestus og takkede ham og bordet igen og igen.

Men det ser ud til, at festlighederne kun varede så længe.

Efter den betydningsfulde lejlighed afslørede servitricen: "Jeg fik at vide, at jeg skulle give mine penge til min vagtchef, og jeg ville få 20 procent med hjem." Det skriver Unilad.

Hun fortalte også, at hun havde arbejdet hos Oven & Tap i over tre år og aldrig før blev bedt om at dele sine drikkepenge med kolleger.

Grant fandt hurtigt ud af nyheden og bad angiveligt om pengene tilbage.

Efter at have givet drikkepengene tilbage, gav Grant dem derefter tilbage til Ryan, men uden for restauranten denne gang for at sikre, at hun ville beholde hver sidste cent af dem.

Ryan kom dog ind i restauranten igen for at finde ud af, at hun var blevet fyret for at tage pengene.

Ifølge Ryan var hun blevet fyret af Oven & Tap, fordi hun 'overtrådte dens politik'.

Det er dog ikke det hele, da Wise og hans kolleger derefter startede en GoFundMe-side for Ryan og efterfølgende rejste over $8.700 (58.000 danske kroner) til hende på få dage.