Tog til lægen med skuldersmerter - så fik han at vide, at han kun havde to uger tilbage at leve i

Skrevet af Mathias Busekist

28/03/2024
Lægebesøget, der ændrede hans liv.

Dagens topnyheder

Ben Mitchell var leder for Taylors Wines i Auburn, South Australia, da han mistænkte, at hans skuldersmerter måske kunne tilskrives en muskel, der var revet over.

Til trods for sin mistanke, besluttede han at udskyde lægebesøget med flere måneder, hvilket han kom til at fortryde.

For først da smerterne var blevet mere konstante, samt havde spredt sig til resten af ryggen, besluttede han at booke en tid ved lægen.

Det var da, han fik den forfærdelige nyhed, skriver LadBIBLE.

Testene, de havde udført, viste, at han havde kræft i hans bughinde, "et tyndt, fint lag, der beklæder indersiden af maven og strækker sig over blæren og endetarmen".

Hvad endnu værre, var, at han fik at vide, at han kun havde to uger tilbage at leve i - selv med diverse behandlinger.

Derfor besluttede faren til to, at hans tid ville være bedre tilbragt med sin familie, hvorfor han i sidste besluttede at afvise tilbuddet om kemo.

Han sov ind den 8. marts.

På en GoFundMe-indsamling har familie og venner knyttet nogle ord til Ben som menneske:

"I håbet om, at de skulle leve et helt liv sammen, formåede Ben at holde længere ud end forventet for at tilbringe dyrebare dage med sin familie."

"Disse to virkelig smukke og uselviske mennesker havde arbejdet utrætteligt for at opbygge deres liv, kærlighed og familie sammen, men med denne tragedie lever deres arv af kærlighed og medfølelse videre - for evigt ætset ind i hjerterne på dem, der er berørt af hændelsen."

"Bens varme, venlighed og urokkelige kærlighed til sin familie gjorde ham elsket af alle, der kendte ham, og efterlader et dybt tomrum i hans venner og bekendtes hjerter."

"Nu hvor hans kone, Joh, og deres to drenge, Hugo og Thomas, kæmper med det enorme tab af deres mand og far, står de over for den skræmmende udfordring at navigere i livet uden hans tilstedeværelse.

"I denne tid med dyb sorg og usikkerhed samles vi som samfund for at tilbyde støtte til Joh og deres søde drenge."

"Jeres generøse donationer vil give dem tiltrængt lindring og hjælp, mens de navigerer på denne udfordrende rejse med sorg og genopbygning."

Indsamlingen har allerede oversteget målet med mere end 300 procent.