Topdesigner viser brandskader efter pejs eksploderede

Foto: Instagram

Den berømte modedesigner har afsløret, at han har pådraget sig alvorlige skader, efter en ulykke i sit hjem sidste år

Franske Olivier Rousteing, der er kreativ direktør for modehuset Balmain, har delt nyheden i et opslag på det sociale medie Instagram.

Læs også

Umut afslører grunden til at han elsker dansk mad

"For præcis et år siden eksploderede pejsen i mit hus," skrev han.

Han vågnede dagen efter på Hôpital Saint Louis i Paris. Siden da er han kommet sig efter de skader, han pådrog sig under den alvorlige ulykke. Det skriver BBC.

Han har afsløret, at hans usikkerhed og modens 'besættelse af perfektion' har stoppet ham i at afsløre mere om ulykken og hans skader før nu.

"For at være ærlig er jeg ikke helt sikker på, hvorfor jeg skammede mig så meget," skrev Rousteing.

Foto: Instagram

Han afslørede også, at han plejede at skjule sine skader med langærmede trøjer og smykker, når han blev interviewet.

"Nu, et år senere - helbredt, glad og sund," skrev han. Dertil takkede han også hospitalets personale, der havde behandlet ham på trods af 'at have håndteret utrolig mange coronapatienter på samme tid'. Det fik ham også til at udtrykke, at han følte sig heldig.

"Der er altid solen efter stormen," lød det også fra den Olivier Rousteing, der har været den kreative direktør for Balmain siden 2011.

Da Rousteing tiltrådte sin stilling som kreativ direktør for Balmain, var han blot 25 år gammel. Ifølge en profil i Out Magazine er brandet vokset med mellem 15% og 20% fra 2012 til 2015.

Foto: Instagram

Han har spillet en stor rolle i deres åbning af butikker i blandt andet London og New York, som var de første butikker, der blev åbnet af Balmain uden for Paris.

Læs også

Derfor brød Lise Rønne pludselig sammen

Derudover har en Netflix-dokumentar under navnet Wonder Boy taget et kig på hans karriere og fulgt ham, mens han ledte efter sin biologiske mor.

 

Dagens Gossip