Topløs aktivist vil sultestrejke indtil regering adresserer hendes krav

Foto: Instagram

Den 31-årige aktivist hævder, at hun vil sultestrejke, indtil regeringen adresserer hendes gruppes krav om klimaforandringer

En topløs Extinction Rebellion-aktivist har sagt, at hun vil sultestrejke, indtil Boris Johnson adresserer gruppens krav om klimaforandringer. Det skriver Daily Mail.

Læs også

24-årig mand ville hente telefonoplader i sin bil: Nu skal han 25 år i fængsel

31-årige Laura Amherst har delt en video, hvori hun kræver handling fra den britiske premierminister. Hun fortæller, at hun mener, at regeringen ikke gør nok for at stoppe 'klimakrisen'.

Laura fra Brighton, der er mor til en, siger, at hun føler, at det er vigtigt at gøre mere for sit barns fremtid, og at hun endda er 'klar til at dø' for sagen.

For at tage appelleren et skridt videre, erklærer hun i videoen, at hun ikke vil spise mere, før regeringen reagerer på det brev, hun har sendt til Downing Street.

"Jeg har tænkt på dette i et par uger," siger Laura, og fortsætter:

"Grundlæggende har jeg taget en beslutning om ikke at spise mere mad, før Boris Johnson rent faktisk adresserer dette brev og XR's krav."

"Jeg ved, at det her vil være ekstremt farligt for mig. Jeg er bange og nervøs for mig selv, men jeg skal gøre alt, hvad jeg kan, og jeg har tænkt på dette i et par uger."

"Det her kommer til at lyde så dramatisk, men jeg er parat til at dø for dette."

"Det er virkelig svært, for jeg har et barn, men jeg skal gøre alt, hvad jeg kan, og hun har en god familie omkring sig, en god far, og hun bliver godt beskyttet, elsket og plejet."

Laura, der er kendt som Climate Tits, har fået en stor følgerskare, efter at have vist sig topløst ved flere forskellige Extinction Rebellion-demonstrationer.

Hun har også oprettet en profil på OnlyFans, og har forpligtet sig til at donere 75% af hendes indtjening til Extinction Rebellion, Greenpeace, og en dyreorganisation.

Men nu har den 31-årige britiske kvinde opfordret sine 18.000 følgere på Instagram til at dele videoen og brevet, for at skabe opmærksomhed omkring hendes sultestrejke.

"Jeg har brug for, at det går viralt, fordi det er en af de vigtigste videoer i vores tid, med de vigtigste oplysninger i den," fortæller hun.

Læs også

79-årig fartbølle stoppet af politiet: Da de hører årsagen, ændrer situationen sig

"Det påvirker os alle, og hvis vi ikke gør noget, vil vi uddø. Vi er virkelig nødt til at gøre dette. Jeg risikerer mit liv for at få det her ud og få Boris til at tage det seriøst."

 

Dagens Gossip