Tragedie: 3-årige tvillingepiger fundet døde

Privatfoto

Mandag formiddag mistede to små tvillingepiger på tre år livet i en tragisk brand. Nu fortæller tanten, hvordan det pludselig gik galt.

Mandag formiddag klokken 11.00 blev alarmcentralen ringet op, og kort efter blev der sendt både politi og brandvæsen ud til en adresse på Mayday Road i Batlow, Australien.

Et hus var brudt i brand og to små piger på blot tre år var lukket inde i huset.

Læs også

Vaccine-forsøg på mennesker viser lovende resultater

De små pigers tante, Tammy Dubois, fortæller i dag til The Daily Telegraph, at det var en forfærdelig tragedie, som pigerne desværre selv spillede en rolle i.

De lukkede selv døren

Pigernes mor fandt hendes to døtre, der sad og legede på gulvet foran pejsen med en pude, der var ild i.

Moren tog den brændende pude med udenfor for at slukke ilden, men de to tvillinger lukkede hoveddøren bag hende, så hun ikke kunne komme ind igen.

Kort efter begyndte der at bryde brand i huset, og moren forsøgte desperat at komme ind for at få reddet sine små piger ud. Det kunne hun dog ikke.

Hjælpen blev tilkaldt og først her lykkedes det for brandvæsenet at få de små piger ud af huset, men desværre så var det for sent. De to piger var omkommet.

“Tanyka (moren) skreg og råbt til dem, at de skulle åbne døren, men det gjorde de ikke. De små piger må have været så skræmte,” fortæller tanten ifølge mediet News.

Tanten fortæller endvidere, at de to piger blev fundet, mens de sad tæt og holdt hinanden i hånden.

Ifølge mediet The Daily Telegraph, så ønsker politiet og brandvæsenet ønsker ikke at kommentere på udtalelserne fra tanten. De afventer til de har efterforsket sagen til bunds.

Læs også

28-årig gik i fødsel på arbejdet: Barnet druknede

 

 

Dagens Gossip