Tragisk: Far var passager i bil, der dræbte 12-årig datter

En 12-årig pige blev ramt af en bil, og afgik kort tid efter ved døden. Det har nu vist sig, at hendes egen far var passager i bilen, som påkørte hende.

Det er umuligt at sætte sig ind i den sorg, som en skotsk far må føle i disse dage. Han var nemlig involveret i et uheld, hvor hans egen 12-årige datter blev slået ihjel af den bil, som han selv var passager i.

I den skotske by Motherwell mistede en 12-årig pige livet, da hun blev ramt af en bil i nærheden af hendes hjem. Sammenstødet fik hende til at flyve flere gennem luften, hvor hun landede lige foran huset på et øjenvidne.

Han fortalte, at han sad og så TV, da han pludselig hørt et stort smæld, og han skyndte sig derfor ud af huset, hvor han så to mænd stige ud af bilen.

”Vedkommende i passagersædet skyndte sig hen til pigen, og da han kom derhen, stod han bare helt forstenet og kunne hverken røre på sig eller sige noget. Føreren af bilen løb derefter hen til stedet og råbte, om der var nogle der kunne yde førstehjælp,” fortæller øjenvidnet til det britiske medie Daily Record.

Læs også

Brun uden sol: Nye selvbruner piller skal mindske risikoen for hudkræft

Det er efterfølgende kommet frem, at det var pigens far John McLaren, der var passager i bilen, der ramte hans datter.

Datteren Abbie blev hurtigt hentet af ambulance og ført til Royal Hospital i Glasgow, men hendes liv stod desværre ikke til at blive reddet.

En meget omdiskuteret vej

Det tragiske uheld skete på vejen The Loaning, som er en hovedvej i byen Motherwell. Det er en hurtig vej mellem de to andre byer Hamilton og Bellshill, og der køres derfor forholdsvis hurtigt på den, selvom der er en fartbegrænsning.

Vejen ligger dog i et område, hvor der både er en sportshal, en samfundshal og en folkeskole. Forældre og politikere har derfor flere gange forsøgt at gøre noget ved problemet med forhøjet hastigheder, men de er ikke blevet hørt.

Læs også

Tab dig nu: Ny receptfri behandling stopper kroppen fra at optage fedt

”Jeg ved ikke om det skal være vejbump, trafiklys eller stærekasser, men vi har hvert fald brug for at kæmpe, så der kan komme forandringer på The Loaning, før endnu et liv bliver taget. Det vil ske igen,” fortæller en bekymret forælder til Daily Records.

Den lokale politiker Marion Fellows har tidligere forsøgt at italesætte problemet.

”Jeg har tidligere skrevet til byrådet i Nordlanarkshire, for at udtrykke bekymring om høje hastigheder og meget trafik på The Loaning. Det har medført skilte på vejen, men det er klart, at der skal gøres noget mere,” lyder det fra Marion Fellows til samme medie.

Den 12-årige pige var netop blevet sat af med skolebussen, da hun krydsede vejen for at komme hjem.

Læs også

Bilister med indvandrebaggrund er langt oftere indblandet i trafikulykker

 

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip