Tragisk ulykke: 11-årig pige druknet i vandland

foto:shutterstock

Populært vandland lukket efter forfærdelig tragedie

Vandlandet Liquid Leisure i Windsor, England, er midlertidigt lukket efter en tragedie.

Det som skulle have været en glædelig fødselsdagsfest, endte med en tragedie som ramte England lørdag, da en 11-årig pige, druknede.

Læs også

Donald Trumps hjem ransaget

Medarbejdere og livreddere begyndte at lede efter den 11-årige pige, da hendes mor spurgte efter hende. 

Den 11-årige pige Kyra, druknede da hun legede på en oppustelig gummibane i vandlandet. Pigen kunne angiveligt ikke svømme.

Ifølge øjenvidner blev der først ringet efter hjælp, 15 minutter efter at den 11-årige pige Kyra var forsvundet. Derudover tog det livredderne hele 20 minutter, at få alle op ad vandet.

Halvanden time efter hendes forsvinden blev Kyra fundet, og kørt til det nærmeste hospital Wexham Park Hospital. Men enhver form for hjælp, var kommet for sent: Kyra blev erklæret død. 

Politiet er nu i gang med at undersøge, hvordan den tragiske hændelse kunne ske.

“Det virkede som om, der ikke var en voksen ansvarlig. En af livredderne sagde, at han ikke ønskede at hoppe i vandet, fordi han ikke ville have sine sko våde. Andre skulle først lede efter svømmebriller. Jeg er forarget over, hvor ufattelig dårlig alt var arrangeret.” Fortæller øjenvidne ifølge Daily Mail.

“Vores tanker går til familien, deres venner og alle, der måtte være vidne til denne forfærdelige hændelse. Fortæller ejeren af Liquid Leisure efter ulykken.

Læs også

Afsløret: Han skal være ny Vild med Dans-vært

 

Dagens Gossip