Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Besøgende i forlystelsesparken kunne ikke tro deres egne øjne, da en populær forlystelse pludselig knækkede midt i luften og styrtede mod jorden. Ulykken har indtil videre kostet to personer livet, mens 27 personer fortsat er på hospitalet.

Hvis du har planer om at besøge en forlystelsespark i den nærmeste fremtid, så skal du måske stoppe med at læse videre. En forfærdet video er nemlig gået viralt, og den viser hvordan en populær forlystelse knækker midt over i luften.

Det kostede to personer livet, mens mange andre blev kvæstede, da en forlystelse pludselig knækkede midt over i går søndag.

Den populære pendul-forlystelse, der minder om forlystelser vi har i flere danske forlystelsesparker herhjemme knækkede midt over, da den var højt oppe i luften. Det resulterede i, at den faldt direkte ned på jorden, og det kostede desværre to mennesker livet, mens flere andre blev kvæstede.

Læs også

Forsvundet mand fundet: Hans hunde havde spiste ham

31 personer var ombord på forlystelsen, da den pludselig knækkede, og 27 personer er fortsat på hospitalet, hvor de bliver behandlet for deres skader i øjeblikket. Det britiske medie The Sun meddeler, at to personer er omkommet, men det vides ikke, om flere bliver tilføjet den liste.

“29 personer blev fragtet til hospitalet. To af dem døde, mens 27 er i behandling,” fortæller Bijal Patel, der er borgmester i Ahmedabad, Indien, hvor ulykken skete.

 

Næsten identisk ulykke for to uger siden

Politiet er nu ved at undersøge, hvordan ulykken pludselig kunne opstå, og ligeledes om Kankaria Adventure Park har fulgt den lovpligtige vedligeholdelse af forlystelsen.

Ulykken kommer blot to uger efter, at en næsten identisk ulykke skete i Uzbekistan. Her knækkede en lignende forlystelse også midt over, og det resulterede i, at en 19-årig pige mistede livet.

 

I denne forlystelse var der blot otte ombord, og mens tilstanden på de syv andre gæster ikke blev oplyst, så var det kun den 19-årige pige, der ikke overlevede ulykken.

Forlystelsen var stort set helt nyt, da den blev sat opført i marts 2019. Det vides fortsat ikke, hvorfor forlystelsen pludselig knækkede midt over.

Læs også

Opdagede utroskab dagen før bryllup: Valgte at fuldende det alligevel med et vildt twist

 

 

Dagens Gossip