Tre-årig pige spiste vaskepulver, da hun blev efterladt alene hjemme i en uge. Nu er hun død

En lille pige blev efterladt til den sikre død, da hendes mor ville ud og feste. Foto: Shutterstock

Pigens mor er nu idømt en fængselsstraf på 13 år for at efterlade sin datter helt alene hjemme. Myndighederne har vurderet, at moren har været fuldt ud bevist om det, hun udsatte sin kun tre-årige datter for.

Da den tre-årige pige skulle fejre sin fødselsdag, var der ingen mor til at fejre hende, og da bedstemoren ville komme for at lykønske, fandt hun et livløsbarn i en ellers tom lejlighed. 

Det var den 21-årige Maria Plenkina, da havde efterladt sin datter i en uge i sin lejlighed for at gå ud og feste med vennerne. I løbet af ugen havde den lille pige forsøgt at spise vaskepulver, fordi sulten overmandede hende. Bedstemoren fandt hende død i en kold lejlighed, der var fyldt med skrald og affald. 

Ifølge efterforskerne døde pigen af sult. Det selvom moren påstår, at hun havde efterladt pølser, yoghurt og kylling til pigen i lejligheden. Maria Pelinka forlod lejligheden den 13. februar og kom først hjem igen den 20, da pigens tre års fødselsdag skulle fejres.

"Hun har snydt mig. Hun fortalte mig altid, at alt var i orden," sagde pigens bedstemor, Irina Plyonkina. "Hvis jeg havde vidst, at der var et problem, ville jeg være kommet for at hente min barnebarn," tilføjede den 47-årige kvinde. "Tilsyneladende kender jeg ikke min datter. Jeg troede aldrig, Maria kunne gøre sådan noget."

Efterforskerne er dog af en anden mening. De fortæller, at den 47-årige bedstemor var kold som en sten, da hun blev arresteret.

En af bedstemorens venner fortæller, at Maria havde løjet for bedstemoren. Maria forsikrede, at den lille pige havde det godt og blev passet af ​​en ven.

Læs også

Forfærdeligt overfald: 33-årig afrikansk mand voldtog kvinde og slukkede cigaret i ansigtet på hende

 

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip