Trine raser mod McDonald's: 'Røg direkte i skraldespanden'

Foto: Shutterstock

Trine fik et chok, da hun så sin Big Mac. Synet fik hende til at smide maden direkte i skraldespanden.

Norske Trine Bauge Modalen havde svært ved at tro på, at hvad hun så, da hun åbnede æsken med sin Big Mac-burger i, rent faktisk var sandt.

Læs også

3-årig vælter piges kaffe, og far nægter at betale for en ny

Faktisk blev hun så chokeret over synet, at hun mistede lysten til at spise sin burger. I stedet valgte hun simpelthen at smide den direkte i skraldespanden.

"Den røg direkte i skraldespanden. Alt for dårligt," skriver Trine Bauge Modalen på Facebook, hvor hun har delt sin dårlige oplevelse med McDonald's.

For nylig kørte hun en forbi den lokale McDonald's i den norske by Grimstad, der ligger i den sydlige del af landet. Her bestilte hun blandt andet en Big Mac, som er en af de mest populære burgere hos den kendte fastfoodkæde.

Da hun kom hjem med sin mad, havde indholdet i den papæske, som burgeren bliver serveret i, dog forskubbet sig en smule under køreturen.

Det viste sig dog blot at være et held, for det betød nemlig, at Trine Bauge Modalen dermed kunne få et nærmere blik på, hvad der lå inde i burgeren. Og her blev hun chokeret over, hvad hun så, da hun kiggede nærmere på bøffen.

Den norske kvinde opdagede, at der var nogen, der havde taget en bid af den bøf, der efterfølgende var blevet smidt ind i hendes Big Mac-burger.

"Da jeg kom hjem, og burgeren skulle spises, kunne vi se, at der var blevet taget en bid af selve burgeren," skriver hun også på Facebook.

Foto: Privat/Facebook

Trine Bauge Modalen har delt billeder af, hvad hun så, da hun kom hjem med sin burger, og kaster man et blik på dette billede, er det tydeligt at se, at der mangler en del af bøffen.

Ydermere kan man også se, at det ligner, at det er et bidemærke, og at der altså er nogen, der har taget en bid af den, inden den er havnet i hendes burger.

"Det vil sige, at der enten er en ansat, der 'smager' på kundernes mad, eller også er det genbrug af burgere, der ikke er blevet spist af andre. Jeg ved ikke helt, hvilket alternativ der er værst," fortæller Trine Bauge Modalen til mediet Grimstad Adressetidende.

Ejeren af McDonald's-restauranten i Grimstad har forklaret, at et stykke af bøffen sandsynligvis er faldet af som følge af den tang, der bruges til at løfte bøffen over i burgeren.

Læs også

Kvinde fik tatovering til ære for oldemor: Folk mener, at den ligner noget helt andet

Ikke desto mindre skriver Trine Bauge Modalen på Facebook, at hun er blevet tilbudt, at hun kan hente et gavekort til McDonald's som kompensation for den dårlige oplevelse.

 

Dagens Gossip