Troede at 4-årige Oscar havde fået skoldkopper: Viste sig at være meget værre

Foto: Facebook

Oscars mor var ikke bekymret, da hun troede, at hendes søn havde fået skoldkopper. Sandheden viste sig dog at være en helt anden.

Stephanie Webster, der er mor til Oscar, så ingen grund til bekymring, da hendes søn fik skoldkopper. Derimod tog hun det ganske roligt.

Læs også

Syv børn bliver fotograferet på stranden - 10 år senere spotter hun en vanvittig detalje

Først efter et besøg ved lægen, hvor en anden diagnose blev stillet, meldte bekymringen sig. Det viste sig nemlig, at der ikke var tale om skoldkopper. 

Allerede ved fødslen havde Oscar røde knopper på kroppen, men det var ikke noget, som hans forældre havde tillagt stor betydning. 

I en alder af 10 måneder begyndte de røde knopper dog at sprede sig til en større del af kroppen. Til sidst spredte de sig også til ansigtet, skriver Daily Mail. 

Oscars forældre troede, at der blot var tale om en form for udslæt, eller at det var skoldkopper, den lille dreng var blevet ramt af. 

"Først vidste vi ikke, at det var unormalt. Men en jordemoder så ham og indså, at det kunne være et problem. Siden da er pletterne blevet værre og værre," fortæller Stephanie til Daily Mail. 

Som tiden gik, blev hans udslæt værre og værre, og til sidst besluttede hans forældre, Daniel og Stephanie, at de skulle en tur forbi hospitalet, for at få det undersøgt. 

På hospitalet fik forældrene en forfærdelig overraskelse. Her fik de at vide, at deres søn var diagnosticeret med Langerhans cellehistiocytose, som er en kræftlignende sygdom, der angriber immuncellerne. 

På trods af, at Oscar kort tid efter blev taget under behandling med cytotoksiske lægemidler og steroider, har Oscar fortsat sine røde mærker over hele kroppen. 

Desværre er det ikke blot diagnosen i sig selv, der har gjort det vanskeligt for den lille familie. Da Oscar har røde prikke over hele kroppen og i ansigtet, er der mange, der kigger underligt på ham. Desuden er mange bange for at røre ved, da de tror, at det er en smitsom infektion. 

"Folk spørger altid, om han har kopper, og de stirrer ofte på ham og peger på ham på gaden. Folk ønsker ikke at komme tæt på ham," siger drengens mor. 

Det har fået hans forældre til at gøre en indsats for at gøre opmærksom på den usædvanlige sygdom. På samme tid ønsker de naturligvis også at vise, at lille Oscar hverken er farlig eller modbydelig.

Læs også

Sygeplejerske hører en høj lyd og åbner døren til patients værelse: Fanger sin kollega gøre dette

Heldigvis bekymrer Oscar ikke selv om sit udseende. Derimod er han en legende fireårig dreng, der altid er smilende. 

 

Dagens Gossip