Troede hun skulle på date med drømmefyren: Viste sig at være langt fra sandheden

15/12/2022 16:06

Nicolai Busekist

Udland
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En kvinde troede, at hun skulle på date med sin drømmefyr. Da han dukkede op, viste det sig at være langt fra sandheden.

Mest læste i dag

De fleste har en date, de kan se tilbage, som de ville ønske, de aldrig havde været på.

En sådan date kan TikTok-bruger Roxy Stylez nu også se tilbage på. Det afslører hun i en video på det sociale medie, hvor hun fortæller om en date, der udviklede sig til et mareridt. Det skriver The Sun.

Efter at have skrevet frem og tilbage med en mand på Tinder, som hun troede var 27 år gammel, fik hun noget af et chok, da en 60-årig mand dukkede op til deres date.

Daten var dog ikke kun forfærdelig, fordi manden ikke var, hvem han havde givet sig ud for at være. Hurtigt blev det hele værre, og hun måtte til sidst løbe ind i et shoppingcenter, hvor hun gemte sig i en butik, for at slippe væk fra manden.

Foto: TikTok

"Om jeg har en forfærdelig datinghistorie til jer," lyder det fra hende.

"Jeg tror, det her kan blive en ny serie på grund af de mange dårlige dates, jeg har været på, men vi starter med en af mine favoritter."

"Da jeg var et par år yngre, var jeg på Tinder. Mit livs største fejltagelse. Gør det ikke, piger. Det er bogstaveligt talt en fælde."

"Jeg havde skrevet frem og tilbage med den her 27-årige mand. Jeg var 22 år på det tidspunkt, og samtalen var vidunderlig. Det var fantastisk."

"Det var mærkeligt, for vi matchede, da han kørte gennem min hjemby, og han boede faktisk ikke i nærheden af mig."

"Vi havde besluttet, at vi skulle mødes, og han kørte en del timer for at se mig, og jeg følte mig meget speciel."

"Vi havde aftalt, at vi skulle mødes i den by, jeg boede i. Jeg var ekstatisk. Jeg dukkede tidligt, fordi jeg tænkte: 'Wow, den her mand kører så langt for mig. Samtalen var vidunderlig. Han må være så interesseret'."

Foto: TikTok

"Så jeg, som den idiot, jeg er, parkerer og går ind på restauranten og sætter mig ved et bord, før jeg ser ham."

"Jeg bliver ramt af en virkelig mærkelig følelse, og pludselig kommer der en 60-årig mand ind og sætter sig ved bordet Jeg var fuldstændig chokeret. Jeg anede ikke, hvad jeg skulle sige."

"Han præsenterede sig selv som det navn, han havde brugt, og alt, hvad jeg kunne sige, var 'Du er afgjort ikke 27 år'."

"Jeg endte med at blive siddende sammen med denne mand under måltidet, fordi jeg følte mig skyldig for, at han var nødt til at lyve om sin alder."

I videoen afslører Roxy, at det dog ikke stopper her. Det udviklede sig nemlig til at være endnu mere mærkeligt.

"Måltidet er ved at være overstået. Samtalen var ekstremt akavet. Jeg prøvede bare at være sød og få daten overstået," fortæller hun.

"Han tager sin pung frem, og han har 47 tilfældige gavekort med 5 cents, 10 cents, 2 dollars, 3 dollars, og han fortæller mig, at jeg skal betale for mit måltid, og han betaler for sit."

"Før det skete havde jeg faktisk informeret tjenere om, at jeg skulle betale for mit eget måltid, så denne mand ikke fik den idé, da jeg naturligvis ikke ville være på date med ham."

"Så jeg betalte for mit måltid, og sagde: 'Hyggeligt at møde dig, jeg håber du får en god dag', og han gik amok."

"Han begynder at råbe af mig, at fordi han kørte otte timer, må jeg hellere tage hjem med ham, og at han forventer, at der sker ting mellem os."

"Jeg begyndte at gå hurtigt ud af restauranten, og han jagtede mig. Jeg løb over til indkøbscenteret, og jeg gemte mig i en butik. Jeg kunne høre ham skrige mit navn og råbe, at jeg er en k***ing. Jeg troede, han ville slå mig ihjel."

Til slut fortæller hun, at hun ringede efter en taxa, der kunne hente hende, inden hun kontaktede politiet, som dog intet gjorde.

"Jeg ringede til en taxa, der kunne køre mig hjem, så han ikke kunne genkende mig og følge efter mig, så jeg sneg mig ud af indkøbscentret, og han sendte mig den mest forfærdelig film," fortæller hun.

"Jeg var nødt til at ringe til politiet, men politiet gjorde intet."